SC+

Actualitat i notícies

versió imprimible
Flyer dels Cursos

28.03.2012 12:50


Els Cursos Primavera Musical, per primer cop a la ciutat

Categoria: Cultura, Educació, RSS Info

 

Durant la Setmana Santa (del 1 al 7 d’abril) Santa Coloma esdevindrà un referent de l’ensenyament musical al nostre país, acollint un grapat de músics i pedagogs de prestigi internacional, procedents de Catalunya i d’arreu de l’Estat espanyol, que impartiran el seu magisteri a l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres.

Els cursos “Primavera Musical”, estan organitzats per l’Associació Música Activa, amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma i de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres. Música Activa és una entitat capdavantera en la gestió i desenvolupament de cursos de formació musical al nostre país –gairebé 400 alumnes van seguir els cursos de Música Activa al llarg de l’any 2011-, que portarà a Santa Coloma activitats musicals molt diverses i obertes a tothom, des dels alumnes ja gairebé professionals fins als amateurs:  classes i masterclasses per alumnes de tots els nivells, tallers per a mares i pares d’alumnes, tallers per amateurs de totes les edats, concerts de professors i d’alumnes oberts al públic, etc.

Cursos oberts a tothom

La intenció és que tothom pugui participar i gaudir d’aquestes activitats, que no només van adreçades als alumnes de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres, i als joves músics que vindran especialment, des de tota la geografia espanyola, per seguir els cursos.  El que es pretén és que tota la gent de Santa Coloma pugui participar-hi, mitjançant l’assistència als tallers de percussió i de cant coral (gospel i teatre musical) que Música Activa proposa, dissenyats especialment per persones inquietes que, sense tenir cap coneixement previ, vulguin sentir en primera persona la màgia de la música.

Activitats i concerts gratuïts

Es programaran, en paral·lel als cursos,  Concerts gratuïts i destinats prioritàriament a la població local a l'Auditori Can Roig i Torres:

  • Concert de Professors. Amb un programa musical variat (incloent música clàssica i jazz) interpretat pels professors dels cursos que son músics de prestigi internacional.
  • Concert d’Alumnes. Un concert de clausura dels cursos, interpretat pels alumnes inscrits, en el qual es presentaran una mostra de la feina realitzada durant la setmana a les diferents classes i tallers: instrument, percussió, cor, orquestra, etc.

Aquestes activitats compten amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma i de l’Escola Municipal de Música Can Roig i Torres.

Més informació dels cursos clicant aquí


Compartir Compartir