Cartell Festa Major Estiu 2011

Festa Major d'Estiu 2011

versió imprimible

Els noms de la festa

Sempre hi ha noms que destaquen per sobre dels altres, i malgrat que tots mereixerien ser-hi en aquesta llista, enguany, el consens és total per designar els següents.

La veu de SILVIA PÉREZ CRUZ, acompanyada del seu quartet de latin-jazz, farà caure més d’una llàgrima d’emoció als assistents del seu concert al pati de l’Auditori. A la plaça del Rellotge, tindreu a LUCÍA PÉREZ, cantant gallega que porta a les venes i al seu color de veu el més pur estil de la cançó folk de la seva terra, així com un prodigiós estil per adaptar qualsevol tipus de composicions, covers, melòdic i pop.

Per als que prefereixin ballar, D'CALLAOS I LA TROBA KUNG-FU nos ens donaran treva, porten el ritme a les venes. Una virtut que tampoc no els manca a dos grups revelació que estan omplint places i sales a dojo: LOS FULANOS i la seves rumbes a ritme de funky i THE PEPPER POTS, amb el seu so dels seixanta, sorprendran a molts i faran les delícies de la majoria.

Al Teatre Sagarra, MANEL demostrarà, tot interpretant els temes del seu ssegon disc, per què s’han convertit en un grup de culte.

I dilluns, el gran KIKO VENENO ens emmetzinarà a tots amb el seu directe carregat de bon rotllo i millor música. I per als amants de les noves tendències, el SINTONIZZA en versió extended fins diumenge, acollirà el més selecte de l'escena indie.

Núria Parlon, alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Get the Flash Player to see this video.
cartell de la Festa Major
Compartir Compartir