SC+

Diada de l'Ensenyament Públic

versió imprimible

13 de maig de 2012 “Ensenya’m la llengua”

Pl. de la Vila, CRJ Mas Fonollar i Auditori Can Roig i Torres.

Organitza el Casal del Mestre en col·laboració amb l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, la Diputació de Barcelona y la Generalitat de Catalunya.

foto. Cartell Diada de l'Ensenyament Públic

XVI DIADA DE L’ENSENYAMENT PÚBLIC

Santa Coloma de Gramenet

ENSENYA’M LA LLENGUA

La XVI Diada de l’Ensenyament Públic a Santa Coloma de Gramenet sota el títol “Ensenya’m la llengua” proposa l’ensenyament de les llengües coma fil conductor. Mostrarem la riquesa de llengües que té la nostra ciutat i tindrem l’oportunitat de veure com les treballem, com es viuen i conviuen a les escoles.

Avui, són presents moltes llengües a la ciutat i també som molts els professionals que els ensenyem. Posem valor a la comunicació i l’expressió i com objectiu educatiu per consolidar la convivència i l’estimació a la cultura.

És moment de refermar el català com la llengua que ens uneix i cohesiona com a comunitat. Cal mostrar com ho fem cada dia per tal que els nostres infants se l’estimin i la facin servir.

Hem d’ensenyar la llengua i no mossegar-nos-la. No permetre cap involució, defensem el català i el fem corre amb el “Correllengua” per tal d’arribar allà on calgui i defensem totes les llengües que no les volem mortes.

Perquè SOM ESCOLA.CAT

Compartir Compartir