SC+

Notícies d'educació

versió imprimible
17.04.2012 14:12


Transeduca, teatre per als centres escolars de Santa Coloma

Categoria: Cultura, Educació, RSS Info

 

El projecte Transeduca programa obres teatrals per l'alumnat de les escoles de la ciutat. El proper 20 d'abril (10.30) es representarà "La llebre i la tortuga a l'Institut Puig Castellar.

Foto obra de teatre

Transeduca continua la seva campanya de teatre per al curs 2011-2012 als centres educatius de Santa Coloma de Gramenet. L'11 d'abril es va representar, a càrrec de la companyia T-Gràcia, "Els músics de Bremen" a l'Institut Puig Castellar i el proper dia 20 (10.30), aquest centre repetirà amb l'obra "La llebre i la tortuga" de la companyia Teatre Imaginari.

Aquestes dues obres estan enfocades a nens d’educació infantil i de primer cicle de primària. L'èxit de les representacions està assegurat i, per exemple, la darrera obra "Els músics de Bremen" va aplegar en els tres passis que es van fer, a més de 580 alumnes de diferents escoles de la ciutat.

Projecte Transeduca

El projecte Transeduca és un treball de Transeduca Acció Educativa, una empresa dedicada a la producció i programació de campanyes de teatre per a escoles i instituts de tot Espanya. Més de 1.100 centres educatius de tot Espanya s'han acollit enguany a aquesta iniciativa que no només es preocupa per oferir un espectacle divertit i entretingut, sinó que va més enllà per realitzar una obra educativa i amb valors. Per això, entre la seva oferta es troben obres en altres idiomes, com l’anglès i el francès, obres clàssiques de la literatura i representacions enfocades a l’orientació, la religió i l’educació en valors. Totes les obres disposen de materials addicionals per al professorat.

Per la realització dels espectacles, Transeduca compta amb 15 experimentades companyies de teatre infantil i juvenil. Cada una d’elles disposa del seu propi equip de creatius, escenògrafs, dissenyadors artístics, guionistes, compositors, dissenyadors d’il·luminació, actors… que adeqüen cada una de les obres al públic al qual es dirigeix sota la supervisió de l’equip de professors.


Compartir Compartir