Info V

versió imprimible
26.03.2012 11:53


Obres en voreres per millorar l'accessibilitat

Categoria: Obres, D2, D3, D5, RSS Info

 

L'Ajuntament inicia diverses intervencions en voreres per millorar l'accessibilitat i mobilitat de les persones.

Logo cartell obres

L'Ajuntament ha començat aquesta setmana les obres d'ampliació de la vorera en el punt del carrer d'Aragó que connecta amb el carrer d'Almogàvers i la realització d'un pas adaptat a persones amb mobilitat reduïda en aquest punt.

D'altra banda, el dia 13 comença l'aplicació de tractament antilliscant a la confluència del carrer de Sant Lluís amb el carrer de Sicília; aquesta actuació forma part del programa municipal d'aplicació de tractament antilliscant per evitar les relliscades en aquells punts de la ciutat amb més pendents.

Millores a l'avinguda de Francesc Macià

A més, dilluns que està previst que el consistori iniciï els treballs d'obra per millorar la zona de la vorera que connecta l'avinguda de Francesc Macià amb el passatge de Juli Garreta. La intervenció durarà uns cinc dies, aproximadament, i el seu objectiu és reparar aquells punts de la vorera que s'hagin deteriorat amb el pas del temps i la millora de l'accés Juli Garreta.

Més passos adaptats

Aquesta actuació es complementarà, a partir del 26 de març, amb la realització d'un pas adaptat a persones amb mobilitat reduïda a la cruïlla de l'avinguda de Francesc Macià amb el carrer de Juli Garreta.

També es realitzaran obres per crear passos adaptats a les cruïlles de l'avinguda de la Generalitat amb avinguda de Mossèn Pons i Rabadà i amb el passeig de la Salzereda. La intervenció durarà unes tres setmanes i implicarà la reparació de 24 m2 de voreres.

Per totes aquestes obres l'Ajuntament demana precaució i disculpes als veïns i veïnes per les possibles molèsties que es puguin causar.


Compartir Compartir