Districte II

versió imprimible
foto de la regidora del districte segon

Benvolgudes i benvolguts,

Com a resultat de les darreres eleccions municipals tinc la responsabilitat,  per delegació de l’Alcaldessa, de treballar com a  Regidoria del Districte II. Afronto aquesta nova responsabilitat amb tota l’estimació per la meva ciutat i pels seus veïns i veïnes.

Llatí, Riera Alta i Cementiri Vell conformen aquest el districte II, el menys poblat de la nostra ciutat, i amb un caràcter principalment residencial. Tres barris amb idiosincràsies diferenciades i orígens diferents que conviuen uns amb els altres en harmonia.

El Llatí aglutina gairebé totes les entitats ciutadanes que treballen al districte. Destaca el nou Centre Cívic del barri com a centre neuràlgic de l’activitat sociocultural de la zona. El nom dels seus carrers és el que dóna nom genèric al barri com integració de la cultura mediterrània. L’escola del barri Ausias March destaca com a important referent educatiu i de treball en xarxa.

Riera Alta, barri amb esperit de zona residencial, conté al seu territori ( un dels més grans de la ciutat però amb una densitat de població molt baixa ), un gran nombre d’equipaments públics. Destaquen també la lar d’Infants La Maduixa, l’escola Riera Alta, de nova creació i amb una associació de pares molt activa, 3 Instituts, el Pavelló Juan del Moral i les noves pistes del carrer Prat de la Riba, a més a més del nou Parc Forestal de la Bastida que el connecta amb la Serralada de Marina. Les seves associacions principals, l’Associació de Veïns i el Grup de Dones, mantenen una activitat remarcable al barri.

Per últim, el Cementiri Vell, orientat al voltant del nou Parc Ernest LLuch té una estructura de petit poble. Amb una Associació de Veïns renovada, la relació amb el Districte I és força important. L’Escola de Les Palmeres destaca com autèntic referent de barri i de ciutat, conjuntament amb L’Esglèsia Major, exponent del nostre patrimoni cultural.

Vull expressar-vos el meu compromís amb la ciutadania, amb tots i totes vosaltres, de treballar de valent per la millora dels diferents barris i, sobre tot, per la consecució d’objectius de millora en la vostra vida quotidiana.

Vetllaré, des de la meva responsabilitat com a Regidora del Districte II, per una feina, àgil i compromesa des de l’Ajuntament. Com a membre de l’equip de govern aquest és el meu compromís ferm i sempre em trobareu treballant pels  nostres veïns i veïnes.

Ben cordialment,

Susanna Abelló
Regidora districte II


VIDEO - Regidoria de districte II

Get the Flash Player to see this video.

Barris del Llatí, Riera Alta i Cementiri Vell

Oficina d’Atenció de Districte

Centre cívic Llatí
Carrer Nàpols, 41

Tel. 93 391 00 26
c/e. districte2(at)gramenet.cat

Compartir Compartir