Dia del Civisme

foto Núria Parlon

Les ciutats, els barris, els carrers ,els conformen, els vesteixen i els donen personalitat pròpia les persones que hi viuen, els seus veïns i les seves veïnes. L’ànima d’una ciutat es veu tant en les seves grans obres  com en els petits detalls de la seva gent.

El civisme ens parla de la relació dels nostres pobles i ciutats amb els seus ciutadans i ciutadanes, dels comportaments i les actituds de les persones a l’espai públic, a l’espai de tothom. Carrers, places, jardins, formen part de casa nostra, faciliten la nostra vida, ens apropen a la gent i són llocs per a la convivència no  tan sols entesa com l’absència de conflictes a l’espai públic, sinó com a intercanvi i encontre. Com a eina a l’abast de la ciutadania.

La millora d’aquesta convivència ha estat i continuarà sent un dels  eixos prioritaris del  Govern municipal i estic convençuda que, amb la nostra feina col·lectiva i el compromís de tothom, els comportaments incívics  o negligents, lluny d’enterbolir la nostra convivència, quedaran relegats a  actes minoritaris.

Aquesta feina, amb la més que necessària col·laboració d’entitats, agents socials, veïns  i veïnes, ens ocupa de manera decidida i constitueix un important i coresponsable repte de ciutat. 

Perquè Santa Coloma batega dins del cor dels colomencs i de les colomenques, vine a participar del civisme, per al qual treballen tots i totes!!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

Dia del Civisme

versió imprimible
cartell dia del civisme
imatge decorativa amb flors
  • Tallers de reciclatge, d'energia, d'aigua
  • Tallers esportius participatius
  • Jocs inflables
  • Cessió de bicicletas
  • Passeig de motos de la policia
  • Estands i plafons informatius
  • Camions de recollida de residus i neteja
  • ...i moltes coses més per aprendre

NO HI POTS FALTAR!

 

Empreses col·laboradores

CCAAC. Centre Comarcal d’Atenció d’Animals de Companyia · Fundació ASOA · Canilàndia · Veu Animal · Centre d’Estudis de la Natura · Centre Excursionista Puigcastellar · Progat Catalunya · Expert · CONSTE  Concesiones Administrativas · Concesionaria Barcelonesa CLD · Filtro Net · FCC · ADO · Grameimpuls, SA · Consell Comarcal del Barcelonès · Consorci Serralada de Marina · Institut Municipal d’Esports · Fundació Retorna

imatge decoriativa amb flors en forma de cor
Compartir Compartir