SC+

Bases del concurs

versió imprimible

CORTOCIRCUIT 2012

Actuació al Cortocircuit

 

CRITERIS PER A PARTICIPAR EN EL CIRCUIT DE MÚSICA INDEPENDENT DE SANTA COLOMA DE GRAMENET “CORTOCIRCUIT 2012”

  1. Poden participar al circuit de música independent CORTOCIRCUIT tots els grups que tinguin un mínim de 2 dels seus membres residents habituals a la ciutat de Santa Coloma de Gramenet. En el cas dels duos, caldrà que un dels seus integrants tingui residència habitual a Santa Coloma de Gramenet, i en el cas dels grups de 8 o més integrants, el mínim de residents habituals a la ciutat serà de 3 membres.
  2. S’admet qualsevol tipus de música. Queden exclosos els estils corresponents a la música clàssica.
  3. El nivell musical del grup ha de ser amateur, no professional, tot excloent-hi els grups que hagin comercialitzat algun enregistrament. Els grups hauran de garantir un repertori propi o tradicional amb arranjaments musicals del grup, d’almenys 45 minuts de durada. No poden participar els grups que hagin estat seleccionats per anteriors edicions del circuit.
  4. Els grups interessats hauran de presentar al Centre de Creació Musical Molinet (avda. Mossèn Pons i Rabadà, s/n. Parc del  Molinet Tel. 93 466 54 49 info@centremolinet.com) una maqueta amb almenys tres dels temes més representatius del seu repertori; un dossier amb les dades generals del grup (nom del grup, dades dels integrants amb telèfons i currículum del grup); i almenys una fotografia del grup que pugui ser publicada a mitjans de comunicació. El període de presentació s’estableix des del divendres 15 de juny i el divendres 29 de juny de 2012, ambdós inclosos.
  5. La Comissió d’Organització de CORTOCIRCUIT, integrada per representants del Servei de Cultura i Joventut del Ajuntament, el Centre de Creació Musical Molinet, representants de la premsa i especialistes en el món de la música, seleccionarà cinc grups d’entre tots els que es presentin en la forma i termini establerts. Aquesta selecció es farà segons criteris de qualitat, de capacitat d’innovació i d’heterogeneïtat d’estils.
  6. Es realitzarà un concert per grup, excepte en cas de suspensió per causes meteorològiques, absència d’integrants del grup o causes alienes a l’organització. En cada concert es facilitarà als grups el servei complert de sonorització i càtering.
  7. S’enregistraran 2 peces musicals per grup en format digital. La presentació de les peces enregistrades es farà en un concert conjunt dels cinc grups participants en el marc de la programació de la Festa Major d’Estiu. Completant aquest concert es realitzaran dos concerts més al bar Baremoto al llarg del mes de setembre.
  8. L'organització oferirà com a opció als grups, la distribució digital dels dos temes enregistrats en les plataformes de distribució musical per internet més conegudes.
  9. Qualsevol tema no contemplat en aquests criteris serà resolt per l’organització segons el seu criteri. La organització es reserva el dret de modificar la llista de grups participants, si s’incideix negativament en el desenvolupament general de CORTOCIRCUIT. Es tindrà en compte el compromís, la serietat i puntualitat dels grups per al bon funcionament dels concerts.


Santa Coloma de Gramenet, maig de 2012
 

Presentació de maquetes

Logo CCMM

Centre de Creació Musical Molinet

Avda. Mossèn Pons i Rabadà, s/n. Parc del  Molinet.

Tel. 93 466 54 49

info(at)centremolinet.com

http://www.centremolinet.com

 

Compartir Compartir