Activitats manipulatives

Ens divertim a casa!

1.    CRIJ Rellotge XXI 

El @rellotgexxi ofereix activitats als infants i els/les joves de la ciutat mitjançant les xarxes per tal que el confinament sigui més lleuger: ha convocat 2 concursos, un de dibuix i un conte per edats, sobre el confinament i el #coronavirus 

2.    Instagram de les Escoles Bressol Municipals

Les diferents Escoles Bressol Municipals estan proposant jocs i activitats per als més menuts de la casa. Entra als seus links i trobaràs de tot!

3. Podem mantenir el nostre contacte amb la natura a través de les activitats online que ens ofereix l’Ecometròpoli. Segueix-los a les xarxes socials! 

4.    El coronavirus explicat als nens i nenes

Aquest document explica de forma divertida què és el virus del COVID 19 i apropa el llenguatge científic als nens i nenes.

5.    Jocs a casa i activitats manipulatives a casa. Imaginació al poder!

6.    Fundació Pere Tarrés. La Fundació Pere Tarrés ofereix a famílies i infants recursos educatius per als dies de confinament. En aquest espai trobareu propostes lúdiques i educatives per fer a casa durant els dies de confinament. Jocs, cançons i altres activitats per fer en familia. https://www.peretarres.org/la-fundacio/que-fem/enlloccomacasa