Activitats juny 2021

Envelliment actiu

Imatge calendari juny 2021
Clica la imatge per descarregar el calendari

Entitat: Amics de la Gent Gran

Dimarts, 29 de juny a les 10 hores

Amics de la Gent Gran ens explica les accions que porten a terme dirigides a persones grans. Col·laboració Amics de la Gent Gran. Més informació a: www.amicsdelagentgran.org .


Farmàcia SCG: consells per a l'estiu

Divendres, 25 de juny a les 10 hores

El personal de la Farmàcia Santigosa ens dona consells que hem de tenir presents per passar un bon estiu i no tenir problemes amb el sol, la deshidratació... . Col·laboració Farmàcia Santigosa.


Música de pel·lícules: cinema d'aventura i acció (Especial Dia Europeu de la Música)

Dilluns, 21 de juny a les 10 hores

Jordi Fernández ens ofereix un espectacle des del sofà per poder escoltar, veure i sentir les bandes sonores de pel·lícules que no passen de moda. A càrrec de  Jordi Fernández i Lola Ruiz-Salinas (Songsbuster).


Especial Dia Mundial de les Tapes amb el Restaurant La cuina de La Loli

Dijous, 17 de juny a les 10 hores

En aquesta ocasió al restaurant La cuina de la Loli,  expliquen una recepta molt fàcil de fer: tapa de musclos, que n’hi ha per llepar-se els dits. Col·laboració de Restaurant La cuina de la Loli.


Dia Mundial de la Presa de consciència de l’Abús i dels Maltractaments a les persones grans

Dimarts, 15 de juny a les 10 hores

Mitjançant aquest vídeo i manifest, volem fer difusió i sensibilitzar a tota la població per evitar qualsevol forma d’abús o maltractament cap a les persones grans.

Diem PROU!

Vídeo càrrec de l'oficina de la Gent Gran Activa de la Generalitat de Catalunya i de la Xarxa per a l'Envelliment Actiu.


Gimnàstica de manteniment

Dimarts, 8 de juny a les 10 hores

Esports col·labora difonent l’activitat que pertany al  “Cicle d’activitats per a gent gran”,  per  animar a tots/es a estar en forma. Els exercicis són molt fàcils i ajuden  a tenir hàbits saludables. Col·laboració amb Esports - esports@gramenet.cat


Taller de manualitat: Màscara d'abella

Divendres, 5 de juny a les 10 hores

La senyora. Isabel, de 71 anys d’edat, ens torna  anima a realitzar amb una segona manualitat. Aquesta vegada es tracta d’una mascara d’abella. Col·laboració d’Isabel B.P


INFORMÀTICA-AULES CLICK: com descarregar i fer videotrucades amb Skype des de l’ordinador

Dimarts, 1 de juny a les 10 hores

Mitjançant aquest vídeo, aprenen una forma fàcil de poder mantenir una conversa a distància i veure’ns al mateix temps. Col·laboració centres cívics i Aules Click.