fons decoratiu

Bases de la Biennal d'Art

Bases en format pdf

Objecte

L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet organitza la sisena edició de la biennal d’art local sota el títol “Zeitgeist - Esperit del temps”. L’objectiu d’aquest certamen d’art és fomentar la creació artística a Santa Coloma a partir de temes propis de la nostra contemporaneïtat.

L’exposició, que formarà part del programa de la Festa Major d’Estiu 2019, es podrà visitar al Centre d’Art Can Sisteré entre el 31 d’agost i el 27 d’octubre.

Participants

Podran participar en el certamen artistes residents al terme municipal de Santa Coloma de Gramenet.

Característiques de les obres

Els participants podran treballar en la disciplina artística que més s’avingui amb la seva sensibilitat: fotografia, dibuix, pintura, escultura, videoart, etc. Les dimensions de les obres no podran excedir els 2,5 metres d’alçada.

Presentació de les obres

Les obres es podran lliurar al Centre d’Art Can Sisteré (carrer de Sant Carles, s/n) entre l’1 i el 14 de juliol en l’horari habitual del centre: de dimarts a dissabte de 17 a 21 h, i dissabtes i diumenges d’11 a 13.30 h.

Cada obra anirà acompanyada d’una memòria explicativa que inclogui els apartats següents:

  • Dades de contacte de l’autor o autors (nom, adreça, codi postal, telèfon i correu electrònic).
  • Text breu que descrigui conceptualment l’obra presentada en relació al tema proposat pel comissari de l’exposició, les característiques tècniques, les necessitats del muntatge i els camps d’interès de l’autor.
  • Imatges de qualitat de l’obra.
  • Currículum artístic.
  • Còpia en pdf del contingut del dossier.
  • S’acceptarà més d’una obra d’art, sempre que tinguin relació amb el tema proposat.

Selecció de les obres

La selecció de les obres anirà a càrrec del comissari de l’exposició, el crític i historiador de l’art Jordi Garrido. L’acta de resolució amb la relació de les obres seleccionades s’enviarà a tots els participants a partir del 19 de juliol de 2019.

Sessió de treball

El 19 de març, a les 19 h, a Can Sisteré, hi haurà una sessió de treball entre el comissari i els artistes que ho desitgin.

imatge decorativa

Informació

Servei de Cultura
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Plaça de la Vila, s/n
08921 Santa Coloma de Gramenet
Tel. 93 462 40 53 / 93 385 71 42
A/e: gonzalezcj@gramenet.cat