SEGURETAT VIÀRIA

Santa Coloma de Gramenet torna a guanyar el premi “Visión Zero Municipal”

La ciutat aconsegueix per tercera ocasió aquest guardó que reconeix a les ciutats de més de 100.000 habitants que no han patit accidents de trànsit mortal en el darrer any.

Santa Coloma de Gramenet, 28 de novembre de 2023

Santa Coloma de Gramenet ha tornat a guanyar, per tercer cop des de 2015, el premi "Visión Zero Municipal", un guardó que reconeix a les ciutats de més de 100.000 habitants que no han patit accidents de trànsit mortal en les seves vies urbanes en el darrer any. 

El lliurament del premi va comptar amb la presència de l’alcaldessa de la ciutat, Núria Parlon, qui va recollir el premi acompanyada del regidor de seguretat, Salva Tovar, ahir dilluns a la seu de la Fundació Pons a Madrid, en un acte organitzat per l'Associació d'Enginyers de Tràfic i Tècnics de Mobilitat en col·laboració amb el Foro de Movilidad Inteligente.

Per a l'alcaldessa, Núria Parlon, aquest premi "és un reconeixement al treball de Santa Coloma en la promoció d'una ciutat segura que eviti l'accidentalitat" destacant que "el premi és fruit de tot el treball que es fa de manera transversal entre els diferents cossos de seguretat i també gràcies a l'esforç de planificació en relació amb l'espai públic i la mobilitat de la ciutat de Santa Coloma".

Santa Coloma ja havia obtingut aquest guardó en dues ocasions, el 2019 i el 2020 (per zero morts durant el 2018 i el 2019) i en aquesta edició l'ha aconseguit juntament amb altres 6 ciutats catalanes, Girona, Lleida, Tarragona, L'Hospitalet, Sabadell i Mataró.