L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet no prohibeix cap color en els patrocinis esportius

El consistori vol aclarir que aquesta polèmica ha estat creada pel patrocinador de l’equip Futbol Sala García, i que l’Ajuntament no intervé en els colors de la publicitat dels patrocinis dels equips, entitats o associacions. L’única condició que estableix és que la seva publicitat no tapi l’escut ni el nom de la ciutat en les instal•lacions o equipaments municipals.

Santa Coloma de Gramenet, 14 de febrer de 2018.- Arran d’una falsa polèmica difosa en el dia d’ahir per les xarxes socials, sobre si l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, a través del seu regidor d’Esports, Daniel Salgado, prohibeix la utilització del color groc en el patrocini d’activitats esportives, l’Ajuntament vol fer constar que això es totalment fals, al temps que vol aclarir el següent:

·        Aquesta polèmica ha estat creada pel patrocinador de l’equip Futbol Sala García, que ahir va difondre per les xarxes socials, el següent missatge: ‘sembla que l’Ajuntament vol prohibir la publicitat de Catgas Energia amb el color groc de fons per ordre del ponent regidor d’esports (PSOE). Hem demanat que ens ho diguin per escrit i estem esperant resposta’.

·        L’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet lògicament  no prohibeix ni intervé en els colors de la publicitat dels patrocinis dels equips, entitats o associacions de la ciutat. L’única condició que estableix en els convenis amb tots els clubs que utilitzen instal·lacions o equipaments municipals, com és el cas del Futbol Sala García, és que la seva publicitat no tapi l’escut de la ciutat. ni el nom de Santa Coloma de Gramenet.

·        En el pavelló esportiu Nou, espai de joc i entrenament de l’equip Futbol Sala García, al centre de la pista ha estat, des de la seva construcció fa més de quaranta anys, l’escut de la ciutat de Santa Coloma de Gramenet.

·        La publicitat a la que fa referència el patrocinador s’ha situat just a sobre de l’escut, la qual cosa va en contra del conveni signat anualment amb el club esportiu, que en el seu punt tretzè diu textualment:: ‘La imatge corporativa de l’Ajuntament, en la seva condició de col·laborador institucional del Futbol Sala Garcia, estarà present de forma destacada en el conjunt de materials i elements de comunicació, publicitat o promoció que es realitzin vinculats a les activitats que realitza el Futbol Sala Garcia en el seu marc del conveni’.

·        No és la primera vegada que aquest patrocinador col·loca publicitat a sobre de l’escut, per la qual cosa ja se li va demanar en altres ocasions que la retirés.

·        Ara, sorprèn aquesta polèmica quan també l’Ajuntament, i així ho ha comunicat al club Futbol Sala García, ja té programades diverses obres al pavelló Nou, amb la finalitat primera de condicionar la instal·lació per millorar les condicions de l’equipament com a espai de joc, tenint en compte especialment que és l’espai d’entrenament i joc  d’un equip de primera categoria de futbol-sala com és aquest.

·        Val a dir també, que el pavelló poliesportiu Nou és un espai que també utilitzen habitualment altres entitats esportives de la ciutat. No és un equipament exclusiu per al club Futbol Sala García.

·        L’Ajuntament lamenta que aquesta falsa polèmica creada pel patrocinador hagi alterat les bones relacions que sempre ha mantingut amb l’esmentat equip de futbol sala i espera que la situació s’aclareixi el més aviat possible.

 

Per a més informació i/o entrevistes:

 

*Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet

Servei de Comunicació

Dori Morillo / Ana Belén Pérez: 93 462 40 13

morilloga@gramenet.cat / premsa.comunicacio@gramenet.cat