POLICIA LOCAL

La Policia Local de Santa Coloma recupera i retorna el 80% dels objectes perduts durant l'any 2023

Durant l'any passat any, els i les agents de la Policia Local van recuperar un total de 736 objectes perduts

 

Els principals objectes recuperats van ser carteres, claus, ulleres de sol o telèfons mòbils

 

Santa Coloma de Gramenet, dijous 4 de gener de 2023.- Durant l'any passat acabat de finalitzar, la Policia Local de Santa Coloma de Gramenet, va aconseguir recuperar un total de 736 objectes perduts retornant un total de 588 d'ells als seus legítims propietaris, la qual cosa representa un important índex de recuperació i retorn del 80%. Entre les pertinences més comunament extraviades per la ciutadania durant l'any passat es trobaven claus de vehicles, carteres, ulleres de sol, bosses o telèfons mòbils.

Segons les dades estadístiques de la Policia Local, la majoria dels objectes recuperats durant l'any passat procedien de diferents ubicacions. Una part significativa dels objectes extraviats es van trobar en el transport públic, principalment en els bussos i com a conseqüència de descuits dels usuaris que en abandonar l'autobús deixen oblidades les seves pertinences.

Així mateix, el Parc Fluvial del Besós, també és un lloc recurrent on els i les colomenques extravien les seves pertinences especialment a causa de les activitats a l'aire lliure que es realitzen en aquest espai. A més, els establiments d'hostaleria i restauració es destaquen com un altre punt important per a la recuperació d'objectes perduts per part de la Policia Local.

Els propietaris de bars i restaurants de la ciutat col·laboren activament lliurant una part significativa dels objectes trobats als i les agents, col·laborant de manera efectiva per a retornar les pertinences extraviades als seus legítims propietaris.