Els regidors

Dani Salgado
Dani Salgado
Petry Jiménez
Petry Jiménez

Des d’aquest espai del web municipal ens adrecem a vosaltres per recordar-vos que ens teniu a la vostra disposició a la seu del Districte.

El barri del Fondo és el més densament poblat del nostre municipi i, aquesta peculiaritat ha estat sempre molt present en la nostra gestió, adreçada sempre a dotar de més equipaments als nostre barris i de més serveis al conjunt de la ciutadania.

Un bon exemple d’això ha estat el nou Edifici Fondo, una construcció singular que dota d’una nova centralitat econòmica i social al barri. A més de les tradicionals parades al mercat, aquest edifici ha incorporat un gran supermercat, una biblioteca amb un fons de més de 40.000 documents i la primera llar d’infants al barri amb 82 places.
L’entrada en funcionament de  la nova pista poliesportiva, construïda per a la pràctica lliure del futbol sala i el bàsquet a la plaça de la Mediterrània, també és una bona mostra de bon ús i d’aprofitament de l’espai públic.  Aquest nou recinte esportiu, obert al jovent del barri, gaudirà d’un ampli horari d’obertura: a l’estiu de 10.00 a 22.00 hores i a l’hivern de 10.00 a 20.00 hores. 

És evident però que la transformació dels barris i la cohesió social és obra de tots, Ajuntament, ciutadans, entitats i col·lectius que treballen, dia a dia, amb propostes de millora. En aquest sentit volem posar en valor iniciatives com les portades a terme per l’associació Fondo Comerç, que ha estat guardonada en la catorzena edició dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris de la Generalitat de Catalunya en la categoria de Millor Iniciativa Col·lectiva Territorial per la campanya Botigu@rs 2.0.

El nostre Barri és un conjunt de carrers i places amb molta diversitat i també amb moltes oportunitats; per aquests motius us necessitem i us animem a que ens ajudeu, amb les vostres aportacions i propostes a, convertir-lo, cada vegada més, en un barri acollidor, en el barri que la gran majoria de veïnes i veïns volem.