Els regidors

Esteve Serrano
Esteve Serrano
Lídia Montero
Lídia Montero
Carmen Aranaa
Carmen Arana

Ens adrecem a vosaltres amb la il·lusió i la responsabilitat de ser les regidores i  el  regidor del Districte V. Atendre les necessites d’aquests barris ha estat, per diferents motius, una prioritat de l’equip de govern i volem continuar amb aquesta tasca decidida de millora i transformació.

En el barri del Raval s’ha remodelat, de manera integral, el carrer de Pau Claris, entre l’avinguda de la Generalitat i el carrer d’Elcano. També s’ha urbanitzat el carrer dels Esprius, i hem procedit a l’obertura del mateix, entre l’avinguda de Pons i Rabadà i les escales de Joaquim Talavera. Estem enllestint també els treballs d’adequació de l’entrada al Parc dels Pins pel carrer Sardana. I continuem els treballs d’enderroc a l’Avinguda de la Generalitat per ampliar la Plaça de les Cultures.

L’ampliació i millores de l’accessibilitat dels Jardins Balandrau permetrà la seva connexió amb les pistes de petanca, però sobretot a la llar d’infants i el vial esquerre del riu, el que farà possible disposar de zones per al passeig i més il·luminació.

També s’estan portant a terme actuacions per millorar l’Espai cívic del Raval, adaptar-lo com a un nou centre cívic per la dinamització social i de l’associacionisme del barri i millorar les condicions de l’entorn d’aquesta plaça. 

Al barri de Santa Rosa, i a  petició dels veïns i les veïnes, s’ha reforçat la il·luminació de l’avinguda dels Banús, s’han fet passos adaptats i canviat l’aparcament de semibateria a cordó per evitar l’estacionament de grans vehicles i millorar la neteja viària.

També, en col·laboració amb l’AAVV de Santa Rosa, s’ha realitzat un procés participatiu per dissenyar el projecte d’urbanització de l’avinguda dels Banús, entre els carrers de Roselles i d’Àngel Guimerà, que veurà la llum l’any vinent. I s’ha reparat el paviment del vial peatonal de la plaça de Santa Rosa, entre el carrer de Valentí Escalas i el passatge de Brancatges.  

Per altra banda, l’entrada en funcionament del  nou equipament de la Policia Local, a l'Av. dels Banús 97-99 ,és ja una realitat.

També al barri dels Safaretjos s’han realitzat millores de seguretat vial a l’avinguda de la Generalitat amb l’avinguda de la Torre Roja i, a petició dels veïns i les veïnes, s’ha posat en marxa un aparcament exterior per a residents al passeig fluvial  així com diferents tasques de manteniment a la plaça de Rigoberta Menchú il’asfaltament del carrer Andreu Vidal.

I volem continuar així, treballant amb vosaltres, colze a colze, per la millora i posada en valor d’aquests barris, especialment des de la nostra Regidoria de Districte perquè, entre  tots, estem segurs que podrem fer molta feina. Us esperem!.