Els regidors

Jordi Mas
Jordi Mas
Mireia González
Mireia González

Ens adrecem a vosaltres, des d’aquest espai web, per posar-nos a la vostra disposició en aquesta tasca que hem assumit de treballar pels barris de Riu Sud i Riu Nord. Els dimecres, presencialment, i la resta de dies, via mail o via telèfon, volem rebre les vostres demandes, suggeriments, queixes i idees per seguir fent dels nostres barris espais per a viure i conviure.

En els quatre anys anteriors hem pogut dissenyar conjuntament amb vosaltres el futur del carrer Pompeu Fabra, que podrem veure realitzat en aquest mandat, o millorar el funcionament del carrer Santa Rosa, eliminant un cordó d’aparcament que estava dificultant el pas a tothom, veïnat i vehicles, en un carrer massa estret.
Hem contribuït a resoldre incidències a la via pública, problemes de manteniment i millores puntuals de neteja, responent a demandes de veïns i comunitats, i molt sovint també colze a colze amb les associacions de veïns de cada barri.
Hem abordat qüestions delicades de convivència, com la nau industrial abandonada on es feien concerts sense aïllament acústic, que finalment es va poder clausurar i ara està en procés d’enderrocament.
Hem gaudit també de les Festes de Barri, activitats organitzades per les associacions de veïns, que ajuden a cohesionar i augmenten l’estima pel nostre entorn.

I així volem continuar en els propers anys, fent feina amb els veïns i veïnes, amb participació, diàleg i proximitat i per això us convidem a trobar-nos a la nostra oficina! A la vostra oficina!.