Al costat de la ciutadania sempre!

Aquest 2019 farem vuit anys de la posada en marxa del programa de les Regidories de Districte, un projecte que va néixer del compromís de l’equip de govern per refermar la proximitat amb els veïns i les veïnes, l’escolta activa i per garantir l’eficàcia en la resolució dels problemes del dia a dia, des dels mateixos barris. En moments com els actuals en els quals fem front a una clara desafecció, frustració col•lectiva i desànim hem d’estar, més que mai, al costat del nostre veïnat i demostrar, des del rigor, la confiança i l’eficient gestió dels recursos, que només des de la lluita i el treball conjunt podem donar resposta als petits problemes però també encarar els grans reptes de ciutat.

Actualment, tenim en marxa els programes de proximitat com “l’Alcaldia als barris” i “Regidories de districte”, que responen amb el meu compromís com alcaldessa per potenciar la justícia social, la transparència i la participació, imprescindibles per garantir una democràcia de qualitat i un govern que ubica les persones en el centre de les seves polítiques.

Ara més que mai, la ciutadania i els governs locals hem d’avançar plegats per garantir la igualtat d’oportunitats, la millora de l’educació, de les pensions, la lluita contra l’incivisme, la millora de l’espai públic i de la percepció de seguretat, entre altres lluites compartides.

L’estima per la ciutat ens ha de fer avançar amb un pas ferm i decidit, amb espais permanents de diàleg i consens. Una estima per la ciutat que podreu redescobrir amb aquest calendari 2019 dels districtes. No oblideu que aquest any continuarem amb una comunicació sempre oberta i activa amb vosaltres. Perquè junts fem de Santa Coloma, una ciutat imparable!

Núria Parlon Gil
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet