Núria Parlon proclamada alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet

El nomenament ha estat votat favorablement pels 17 regidors i regidores del seu partit, el PSC. Es tracta d'una àmplia majoria dels 27 representants que formen el Ple municipal. La resta de la corporació està formada per 4 representants de Ciutadans, 3 de ECP i 3 d’ERC.

 

Les regidores i regidors del nou Ajuntament colomenc

Núria Parlon en el moment de la pressa de possessió del càrrec d’alcaldessa

Santa Coloma de Gramenet, 15 de juny de 2019.-Núria Parlon Gil, cap de llista del PSC a les darreres eleccions municipals del passat 26 de maig, ha estat proclamada avui alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet en la sessió de constitució de la nova corporació d’aquesta ciutat. El nomenament de Núria Parlon ha estat votat favorablement pels 17 regidors i regidores del seu partit; una àmplia majoria dels 27 representants que formen el Ple municipal.

 

La corporació d’aquesta ciutat està formada per 17 representants del PSC, 4 de Ciutadans, 3 de ECP i 3 d’ERC. Cada grup polític ha presentat el seu cap de llista com a candidat a l’alcaldia. L’àmplia majoria del PSC ha revalidat el càrrec d’alcaldessa per a la candidata socialista, Núria Parlon, que presideix aquest Ajuntament des de 2009.

 

Com ja va fer en ocasions anteriors, Núria Parlon ha donat el seu discurs de pressa de possessió del càrrec d’alcaldessa a peu dret, sense llegir, i situant-se a prop de les persones convidades assistents a l’acte en la Sala de plens. Ho ha fet adreçant-se amb les seves paraules a tots els ciutadans i les ciutadanes de Santa Coloma de Gramenet.  

 

“Aquest mandat serà –ha dit l’alcaldessa- continuista i conservador en la tasca de la millora dels drets de la ciutadania”.  Núria Parlon ha destacat que es continuarà tenint en compte l’opinió i el consens, no només amb altres forces polítiques, sinó també especialment amb la ciutadania i les seves entitats de tot tipus, amb les quals es tornarà a elaborar un Pla d’Acció Municipal que servirà de full de ruta per als propers quatre anys.

 

En el seu discurs ha remarcat que governarà amb respecte al marc legal, amb justícia, empatia i bona entesa, amb dedicació, treball i escolta permanent. I que governarà per a tothom. Entre els objectius que es planteja ha destacat la millora de l’economia i de l’atur, especialment amb la mirada posada en les dones. També ha remarcat que continuarà fent realitat alguns projectes de gran transcendència per a la ciutat com la finalització de la Ciba com a centre de recursos per a dones o la creació d’un centre termal; sense oblidar l’esforç que s’ha de seguir fent en matèria de seguretat ciutadana, neteja viaria o manteniment de la via pública.  

 

L’alcaldessa Núria Parlon ha volgut finalitzar la seva intervenció dient que continuarà treballant “amb els peus a terra, però somiant amb una Santa Coloma millor, que entre tots i totes farem possible”, i després ha convidat a les persones assistents a saludar-se amb la música de fons de la pel·lícula La vida és bella: “Perquè –ha dit– a la vida se li ha de posar música, fins i tot en els moments més difícils”.

 

 

Per a més informació:

 

*Servei de Comunicació
Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet
Dori Morillo / Elsa Blasco
93 462 40 13 / 660 294 800

morilloga@gramenet.cat

blascoce@gramenet.cat

premsa.comunicacio@gramenet.cat