1000 persones inscrites a la 1a edició de la Cursa de la Dona nocturna de Santa Coloma de Gramenet

Se celebrarà el 12 de març i serà un recorregut urbà de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a La CIBA. La recaptació de les inscripcions es destinarà a un projecte contra la prostitució i el tràfic de persones.

Santa Coloma de Gramenet, 10 de març de 2022

Ahir, a La CIBA, es va presentar la 1a edició de La Cursa nocturna de la Dona, que organitza l’Ajuntament a través de La CIBA i que compta amb el suport tècnic de l'entitat esportiva Running Vigia. Des que es van obrir les inscripcions, el passat 19 de gener, s'ha arribat al límit: 1000 persones inscrites.

A la presentació, hi va assistir l'alcaldessa, Núria Parlon, qui va agrair la participació a totes les entitats implicades a la cursa i va manifestar la voluntat que es converteixi en un esdeveniment de ciutat: "Aquesta cursa no serà l'última, es quedarà com una activitat pròpia i habitual en el marc del nostre calendari de les jornades feministes del 8M". També va presentar l'esdeveniment el president de Running Vigia, Jordi Capilla

La prova se celebrarà el 12 de març a les 20 h, i constarà d’un recorregut urbà de 5 quilòmetres, amb sortida i arribada a La CIBA, al passeig de la Salzereda, 19. La cursa tindrà un marcat caràcter solidari, ja que la recaptació de les inscripcions anirà destinada a l'associació Metges del Món i, en concret, a un dels seus projectes contra la ‘Prostitució i tràfic d’éssers humans a Espanya amb finalitats d’explotació sexual’. 
 
Les inscripcions per poder participar s'han fet a través de la plataforma Championchip i tenen un preu de 8 euros. Els dorsals es recolliran el mateix dia de la cursa, de 10 a 19.30 h a La CIBA, presentant el justificant d’inscripció i el DNI.

L'esdeveniment afectarà el trànsit dels següents carrers: Mossèn Jacint Verdaguer, av. Santa Coloma, av. Generalitat, Rambla Sant Sebastià, pl. de la Vila, Anselm Clavé, Sant Pere, pg. Jaume Gordi, Rafael Casanova, Camil Rossell, Sant Jeroni, Major, Nostra Senyora dels Àngels i Baró.