Biblioteca Central

L’equipament es distribueix en tres plantes. A la planta baixa hi trobareu el préstec centralitzat, l’àrea de música, revistes i diaris i la sala infantil. A les dues plantes superiors hi trobareu els ordinadors amb connexió a internet, llibres, DVD i material multimèdia sobre els temes més diversos per a ampliar coneixements i per al vostre lleure. A més, disposem d’un fons especialitzat en solidaritat i cooperació, així com d’una extensa i variada col·lecció d’obres  sobre la ciutat o creades per autors locals.

Estadístiques del servei

La Biblioteca Central, ubicada en un edifici lluminós, modern i ben comunicat, és l’eix a partir del qual es vertebra tota l’actuació de la xarxa de Biblioteques Municipals de la ciutat.

D’ençà la seva inauguració l’any 1995, la biblioteca posa a l’abast de la ciutadania diferents serveis i recursos  amb la missió de donar accés de qualitat a la informació, l’autoaprenentatge i la formació continuada, la promoció de la lectura i el lleure.  Igualment, ha esdevingut un espai de trobada i un referent en la promoció de l’activitat cultural i social del municipi.

Connecta!


Dades bàsiques

Jardí de Can Sisteré, s/n

08921 Santa Coloma de Gramenet

Tel.: 93 466 15 51

Correu: b.sta.colomag.c@diba.cat

Directora:  Laia Ventura Riera

 A partir del 25 de juny i fins al 10 de setembre 2021

 

  • Dilluns, dijous i divendres, de 15:30 a 20:30h
  • Dimarts, de 10 a 14h
  • Dimecres, de 10 a 14h i de 15:30 a 20:30h