40 ANYS, 40 CONCERTS

Cartell dels 40 anys

La celebració dels 40 anys d'Escola es centrarà en el lema "40 anys, 40 concerts" concentrats bàsicament al voltant de la 3a Mostra Músic&Roig que aquest any se celebrarà del 14 al 21 de juny i que inclou una trentena d'actuacions repartides en diferents espais de la ciutat: l'Auditori, el Teatre Sagarra, les quatre Biblioteques, Can Sisteré i Museu Torre Balldovina, entre d'altres.  Hi ha previst que hi participin solistes, tots els grups instrumentals i corals de l'Escola. En total una trentena d'actuacions..

Afegirem 4 concerts més del Cicle Can Roig i Torres en concert que enguany arriba a la 35a edició, aquest any centrats en els concerts en ¾ que oferiran els professors Bernat Bofarull, violí que actuarà amb alguns músics convidats, Salvador Francés, clarinet, acompanyat pel pianista Chang Rock Moon , Isabel Souto, flauta travessera amb el Trio Noray i el concert de piano a quatre mans a càrrec d'Angel Puig i Josep M. Gironell, que serà el concert de cloenda de la 3a Mostra.

Arribarem als 40 concerts, amb els sis  de la Temporada de l'Auditori, a càrrec dels exalumnes que han iniciat els estudis musicals a la nostra escola.

Tota aquesta activitat podrà variar en funció de l'evolució de la pandèmia de la Covid-19, i s'adaptarà a les mesures sanitàries establertes.

En resum, volem compartir amb tothom els fruits de tots aquests anys de treball i dedicació en l'ensenyança d'una de les disciplines més llargues i més belles com és la música.

Cliqueu a l'imatge per ampliar-la