ATENCIÓ!

Queden suspesos els concerts d'aquest cicle, des de l'11 de març!

Foto de l'Escola de Música

Després del gran èxit de la 1a MOSTRA MUSIC&ROIG, on es van fer un total de 32 concerts d’un nivell molt satisfactori pels quals van passar més de 4500 persones de públic, l’Escola de Música presenta la 2ª MOSTRA MUSIC&ROIG on de nou es mostrarà l’activitat de solistes, dels grups instrumentals, orquestres, la Banda i els cors de l’Escola de Música. Serà del 6 al 13 de març i es farà extensiva a tota la ciutat de Santa Coloma a través de diferents escenaris, L’AUDITORI CAN ROIG I TORRES, amb EL PIANO PORTA CUA AL CARRER i les Biblioteques dels diferents barris, LA CENTRAL, LA DEL FONDO, LA DEL SINGUERLÍN I CAN PEIXAUET.

El tret de sortida serà  el divendres  6 de març amb la Soirée MUSIC&CORS que ens oferirà el Cor Jove, el Cor Infantil, el Vocal Ensemble Can Roig i Torres  i l’Orquestra de l’Escola. En aquests dies s’inclourà també les activitats de la 6a setmana del piano on els alumnes de tots els nivells preparen diferents concerts com a solistes al piano gran cua de l’Auditori. Aquesta culminarà el divendres 13 amb EL MARIA CANALS PORTA CUA organitzat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma. Enguany l’organització del MARIA CANALS, col·locarà un piano de cua a la plaça de la Vila i tothom en podrà gaudir. Es podran escoltar solistes, piano a quatre mans en aquesta  acció divulgadora i integradora molt important per a la difusió i normalització de la música clàssica que té com un dels objectius principals promoure els joves intèrprets, treballar per crear nous públics i reivindicar la pràctica musical també des del punt de vista amateur.

La 2a MOSTRA MUSIC&ROIG clourà amb el concert de la guitarrista MARIA CAMAHORT i el pianista CARLES MARIGÓ, professors col·laboradors de l’STAGE D’INTERPRETACIÓ MUSICAL, amb l’espectacle “POEMA HARMÒNIC” dins la Temporada de concerts