Modalitat C

ALBERT NEVE

Albert Neve és un DJ i productor colomenc, conegut arreu del món com a un dels màxims exponents i artistes més exportables de la música electrònica estatal, amb el reconeixement de grans referents internacionals, com ara David Guetta, Afrojack o Armin Van Buuren.

Nascut José Alberto Tapia Varón, treballa a la indústria musical des de l'adolescència. Ja als 19 anys, es va estrenar a l’àmbit de la producció, donant començament a una trajectòria que l’ha portat als escenaris dels millors festivals d’arreu del món, fent-ho mereixedor de nombrosos i prestigiosos guardons.

És co-presentador del programa radiofònic d’abast nacional Maxima Deejay, de Maxima FM. El seu estudi està ubicat al barri del Raval de la nostra ciutat, que l’ha vist néixer, créixer i esdevenir una autèntica estrella.

 

Menció:

REBECA GUZMÁN

Rebeca Guzmán és llicenciada en Telecomunicacions per la Universitat Politècnica de Barcelona, treballant en l’actualitat com a enginyera de sistemes espacials a la seu de la multinacional aeronàutica Airbus Defence & Space a Madrid.

Prèviament, ha viscut a França, Holanda i Alemanya, participant professionalment en projectes de l'Agència Espacial Europea (ESA-ESTEC) o del Centre National de Études Spatiales. Enguany, ha format part de l’equip que ha fet possible la posada en òrbita del satèl·lit d’observació i predicció meteorològica “Paz”.

 

Menció:

ASDENT

La fundació d’ASDENT - Associació de la malaltia de Dent està lligada a la diagnosi d'aquesta patologia, de les considerades rares, al nen colomenc Nacho Muñoz Giménez a l’edat de 5 anys, i a la consegüent lluita dels seus pares per la seva visibilització.

L’entitat té com a objectius la difusió del coneixement d’aquesta afecció entre la ciutadania i l’àmbit mèdic, així com la promoció de la investigació que ajudi a l’assoliment d’un tractament efectiu. Santa Coloma s’ha bolcat en aquesta causa, contribuint amb la recollida massiva de taps de plàstic que ajuden a finançar els projectes d’investigació en marxa.