Modalitat B

ALICIA TABOADA DURO

Alicia Taboada Duro és doctora, experta en diabetis, dislipèmia, obesitat i risc cardiovascular. Provinent d’una família vinculada amb la medicina, es va llicenciar per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Metgessa de medicina familiar i comunitària, exerceix al Centre d’Atenció Primària Doctor Vilaseca – Can Mariner de la nostra ciutat.

Va resultar guanyadora, d’entre més de 400 professionals nominats, dels guardons Doctoralia Awards 2017 com a millor metgessa de medicina general i de família d’Espanya, d’acord amb les valoracions tant dels i les usuàries del conegut directori web de recursos mèdics com de companyes i companys de professió.

 

Menció:

VEU ANIMAL

Veu Animal és una entitat sense ànim de lucre fundada a Santa Coloma l’any 2002, des de la voluntat de lluita, protecció i cura dels animals.

Amb unes estructura i metodologia de treball basades en el voluntariat i el treball altruista, l’associació prioritza l’atenció als animals sociables en necessitat d’assistència veterinària urgent, molt particularment les cries, així com els processos d’adopció en casos d’abandonament.