Premis Ciutat de Santa Coloma

Any 2018

Aquest 12 de desembre s'ha celebrat al Teatre Josep Maria de Sagarra l’acte de lliurament dels guardons corresponents a la 19a edició dels Premis Ciutat de  Santa Coloma, que distigeixen persones o entitats que han tingut una actuació rellevant o han fet serveis extraordinaris a la nostra ciutat.

Els Premis, que s’atorguen cada dos  anys, tenen un caràcter honorífic, sense cap remuneració econòmica i la cerimònia de  lliurament és un acte molt rellevant en la programació de la Festa d’Hivern.

*El Jurat es va reunir el passat dia 3 de desembre i va acordar que, enguany, els guardons seran aquests:

Dehesa Tanit

Modalitat A - Labor continuada en pro de la ciutat

En la modalitat A, que premia a la persona o entitat que hagi desenvolupat una labor  continuada en pro de la ciutat, el guardó serà per a l’Associació Ajudam Predegent. I en  aquest apartat es va acordar una menció especial al Col·lectiu SOS Gent Gran Gramenet.

Modalitat B - Activitat destacada al darrer any

En la modalitat B, destinada al reconeixement d’una persona o entitat que hagi realitzat  una activitat destacada al llarg del darrer any, el premi serà per a Alicia Taboada Duro, doctora de família al CAP Santa Coloma-Doctor Vilaseca i al centre mèdic Vilamèdic, guanyadora del Doctoralia Awards. Amb una menció especial per a l’associació
Veu Animal.

Modalitat C - Promoció externa de la ciutat

En la modalitat C, que reconeix a la persona o entitat que hagi desenvolupat una tasca  important a favor de la promoció externa de la ciutat, el premi serà per al discjòquei i  productor José Alberto Tapia Varón, conegut artísticament com Albert Nevé. Amb dues mencions especials: una per a Rebeca Guzmán, enginyera en Telecomunicacions, que treballa als sistemes espacials per a Airbus Defiendo and Space, i una altra menció per a l’Associació de la Malaltia de Dent, ASDENT.

Reconeixements a títol pòstum

El Jurat va acordar també atorgar, a títol pòstum, reconeixements a quatre persones de  Santa Coloma de Gramenet que ens van deixar recentment: Fèlix Trias, Enric NogueraMiquel Grau i Ivette Poveda.