Foto del Tanit

Ajornada la vintena edició dels Premis Ciutat

A causa de les mesures sanitàries que cal respectar, necessàries per a evitar la propagació de la Covid-19, l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet ha decidit ajornar

a l’any vinent l’edició dels Premis Ciutat de Santa Coloma, que és un dels actes més solemnes i entranyables dels que tenen lloc a la nostra ciutat.

Els guardons d’aquests Premis tenen caràcter honorífic i no comporten cap dret administratiu ni econòmic a favor de les persones premiades, s’atorguen a persones físiques o jurídiques arrelades a Santa Coloma de Gramenet que, a conseqüència de les seves actuacions concretes i desinteressades en benefici de Santa Coloma, es considera són mereixedores de reconeixement. Entitats, col·lectius o persones presenten formalment les seves candidatures, que són valorades per un Jurat cívic creat a l’efecte.

Quan la situació de risc sanitari finalitzi i sigui possible celebrar amb normalitat aquest esdeveniment, es durà a terme una convocatòria pública per a la presentació de les candidatures.