banner programació Pompeu Lab
Cliqueu a l'imatge per accedir a la programació en format PDF

Totes les activitats del programa són de caràcter gratuït per a la gent empadronada a Santa Coloma de Gramenet. Tot i així, pareu atenció ja que les places d’alguns actes i activitats són limitades, per la qual cosa és imprescindible reservar:

  • Per telèfon: 93 462 40 57 (matins), o 93 499 82 91 (tardes)
  • Per correu electrònic a: pompeulab@gramenet.cat
  • En aquest espai web

El Lab es reserva el dret a no inscriure en futures activitats aquelles persones que, havent reservat plaça, no assisteixen a l’activitat sense avís ni justificació prèvia. En funció del tipus d’activitat, les prioritats d’inscripció es fixaran en funció al següent ordre: primer les persones que mai no hagin pogut gaudir d’una activitat del Lab; segon, les persones inscrites al “Club Lab”; tercer, qualsevol persona interessada.

En el cas d’alguns makings es pot proposar als i les participants l’aportació de materials específics.

*Totes les activitats previstes en aquest programa es poden veure sotmeses a anul·lació, canvis de data o d’horari per causes alienes a la voluntat de l’organització.

foto de l'alcaldessa, Núria Parlon

UNA TARDOR PLENA DE PROPOSTES INNOVADORES!

Benvinguts i benvingudes al Pompeu Lab, un equipament obert a la participació de la ciutadania, entitats i associacions que vulguin compartir els seus projectes. Un espai que us ofereix activitats, tallers i experiències innovadores a tots els colomencs i les
colomenques que s’hi vulguin apropar. Us podem dir amb orgull que d’ençà que el vam obrir, ara fa més d’un any, ja han gaudit de les seves instal·lacions més de 6.000 persones, superant de llarg les nostres previsions inicials!

Encetem amb molta il·lusió i amb novetats, un nou trimestre de programació (setembre-desembre), amb la voluntat que aquest espai continuï sent un centre de trobada intergeneracional, com és avui dia –sobretot a l’espai “Enjoying Santako”- per aprendre i descobrir iniciatives que poden millorar les nostres habilitats personals i professionals, i alhora gaudir al màxim del vostre temps d’oci.

Aquest nou trimestre, el Pompeu Lab us ha preparat interessants novetats, com és l’ampliació ocasional del seu horari els caps de setmana, per a formació de comerciants en l’àmbit informàtic, i amb noves activitats que ens heu proposat adreçades a tots els públics.
Alhora us descobrirem noves propostes, com la creació d’un joc de realitat augmentada (“A cazar Makermons”) o el taller de dibuixos animats per a joves (“Cartoon Lab”). Donat l’èxit d’anteriors edicions, hi haurà més experiències de escape rooms; en aquesta ocasió us proposem una que farà les delícies dels i les amants de les sèries de TV. També hi haurà un gran torneig de vídeo-jocs amb valors, entre
altres propostes per al coneixement en noves tecnologies, la reflexió i el gaudi! Us animo a fer vostre el Pompeu Lab, en una tardor plena d’activitat de co-creació conjunta!

Núria Parlon
Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet