El tres reptes del Lab

El Centre Pompeu Lab ja té obertes les inscripcions per a la seva programació trimestral en aquest inici del 2021. El més destacat són tres reptes que el Centre llença als i les labbers i a tota la gent colomenca en general.

El primer d’ells, és un joc “revivala través de l’Smartphone en el que els i les participants hauran de superar diferents proves online sobre les dècades passades en quatre sessions diferents (es pot participar en totes o només en la que es vulgui):

* Consulteu les instruccions per desenvolupar aquest primer repte

Divendres 22 de gener

  • 18:30 h Cuéntame cómo pasó (70s)

Divendres 29 de gener

  • 18:30 h Cuéntame cómo moló (80s)

Divendres 12 de febrer

  • 18:30 h Cuéntame cómo flipó (90s)

Divendres 19 de febrer

  • 18:30 h Cuéntame cómo lo petó (00s)

El segon repte està reservat als i les més joves, encara que no tancat a totes les edats. Es tracta del “Tik Toker Trends”, un concurs de videocreació per fomentar la creativitat a través d’aquesta plataforma de social media. Els i les interessats poden començar a elaborar i enviar els seus treballs des d’aquest mateix moment i fins el divendres 12 de febrer com a data límit.

I finalment, el Pompeu Lab posa en marxa una activitat per a totes les edats, “Pirates del Besòs”, una aventura virtual per diversos punts secrets de la ciutat que es realitzarà amb tècniques de realitat augmentada (RA) a través de l’Smartphone dels participants.

Totes les activitats del Pompeu Lab són gratuïtes però és imprescindible inscripció. Us podeu inscriure des d’ara mateix en aquesta mateixa pàgina.

Per a més informació, contacteu amb pompeulab@gramenet.cat