GIMCANA NOCTURNA AMB TORXES SOLARS

Divendres, 15 de setembre a les 19h

Els gnoms de la Serralada de Marina són unes criatures màgiques que vetllen pel benestar de la flora i la fauna. Han estat segrestats per uns éssers que odien el medi ambient  i practiquen l’incivisme. Supera les proves que et proposarem i ens ajudaràs a salvar-los!

Gimcana familiar per torns a partir de les 19h.

 

Excursió nocurna

QUAN TU DORMS

Divendres, 29 de setembre a les 22:30h

Excursió per la ciutat on la descobrirem d’una altra manera. Ens endinsarem a conèixer aquelles persones i oficis que cuiden de nosaltres mentre la majoria dormim. Vine amb nosaltres i endinsa’t a la Santa Coloma nocturna. Hi haurà servei de mini-bus. Ruta en dos torns: de 22.30 a 2.30h i de 2.30 a 6.30h. Inscriu-te al que et vagi millor.

Places limitades

Imagen

Intel·ligència artificial

LA MÀQUINA O JO

Dimecres, 27 de setembre a les 18h

Com funciona la IA? Com impacta i impactarà al nostre dia a dia? Quins són els avantatges? Hi ha contres? Què passarà amb la nostra llibertat individual? Primer veurem el reconegut film “Ex Machina” gualardonat amb diversos premis, entre ells l’Oscar pels millors efectes visuals. Després reflexionarem sobre totes aquestes qüestions a la xerrada distesa a càrrec de Karina Gibert Oliveras, directora del Centre de Recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence (Universitat Politècnica de Catalunya).

 Imatge