Cartell del film

Fusió cinema i gastronomia SOPARS DE CINE: XINA MIL·LENÀRIA

Divendres, 3 de març a les 19:00h. Al CRJ Mas Fonollar.

Seguint la sèrie “Sopars de cine” aquest cop viatjarem fins a la Xina. En una activitat que combina gamificacions, gastronomia i cinema et convidem a la reflexió i a conèixer una cultura diferent.  En aquest cas, gaudirem del film premiat a Cannes  “Largo viaje hacia la noche” del director xinès Bi Gan.

La pel·lícula anunciada pot veure’s substituïda per un altre títol per causes alienes a la voluntat del centre.

Imatge del programa

Thinking lab CANÇONS AMB ULLERES LILA

Dimarts, 7 de març a les 20:30h. A la Ciba (a confirmar)

Taller-espectacle on, agafant com a referència antigues (i noves) cançons masclistes, ens posarem les ulleres lila i treballarem en grups per canviar la lletra. A veure com sonen aquestes cançons! Segur que molt millor.

Imatge del programa

Apoderament informàtic de la Gent Gran 2n TORNEIG DE JOCS AMB EL MÒBIL DEL CLUB SÈNIOR

Dijous, 16 de març a les 18:00h. A la Biblioteca Central.

Tens un smartphone i ganes de passar una tarda entretinguda? Doncs dit i fet!  Vine a jugar amb nosaltres el 2n torneig de Jocs amb el mòbil. Activitat de gamificació adreçada a la Gent Gran.

Imatge del programa

Convenció i Experiència al Metavers LA LABBER CON

Divendres, 25 de març a les 18:00h: Grup de treball tècnic sobre noves formes de participació i Dissabte, 26 de març des de les 10h fins a les 16h: Experiències i dinar de germanor labber

Tots els i les labbers estan citats a la seva Convenció quadriennal on parlarem sobre el centre, co-crearem programació mitjançant el joc i gaudirem d’una experiència de Realitat Virtual on ens endinsarem al metavers per conèixer el “Pompeu Lab del futur”. Ets un veritable labber? Demostra-ho superant les proves que et llançarem! I no oblidis inscriure’t al dinar de germanor en el “merendero kumba” que recrearem per fer molt caliu labber.

Activitat gratuïta amb preferència d’inscripció per als i les membres del Club Lab.