Imatges

Fusió cinema i gastronomia amb memòria històrica - SOPARS DE CINE: ARGENTINA

Divendres, 2 de febrer a les 19h

L’activitat començarà amb la projecció d’una excel·lent pel·lícula que no us podeu perdre: “Argentina 1985” del director argentí Santiago Mitre i protagonitzada per Ricardo Darín. En aquest film s’explica la història del fiscal Strassera que va aconseguir condemnar els alts comandament de la sanguinolenta dictadura argentina. Més tard, gaudirem d’un petit sopar degustació típic argentí i reflexionarem sobre les persones desaparegudes per culpa dels règims totalitaris.
I alguna sorpresa en forma de tango segur que tenim per homenatjar aquest país que tant ha sofert.

Thinking Lab - UFOLOGIA I CIÈNCIA

Dijous, 8 de febrer a les 18.30h

Existeix vida en altres racons de l’Univers? És veritat que ens visiten OVNIS o es tracta de casos d’albiraments perfectament explicables amb paràmetres científics? Venen a salvar-nos perquè ens estem carregant el nostre Planeta o tenen intencions menys lloables?
En aquesta activitat, escoltarem un professional de l’ufologia i contrastarem les seves
teories amb uns altres testimonis.

Concurs intergeneracional - TINC UN PARENT VUITANTERO

Divendres, 23 de febrer a les 19h

Activitat adreçada a papis, mamis, iaios i iaies que van viure “a tope” els anys 80 i que tenen fills/es o néts i netes que no els acaben d’entendre. Qui són els rarets? els
motomamis i motopapis d’ara o les carrosses vuitanteres que ja pentinen canes? No sabem si podrem donar resposta a això, però si t’inscrius, el que t’assegurem és
que t’ho passaràs d’allò més bé!

Inscripció per parelles intergeneracionals.
Premi: entrada de grup per a un escape room vuitantero.

Exposició - HISTÒRIES DE COLOMENCS/QUES

El pintor colomenc Balbino Martínez torna a exposar en els murs del Pompeu Lab amb una col·lecció de retrats que parlen de la nostra gent i del sentiment colomenc que ens fa tan especials. Històries de solidaritat quotidiana, d’autosuperació, de germanor, de suport familiar i tant i tants relats d’uns protagonistes anònims, sobretot dones, però dels quals i de les quals podem sentir-nos orgullosos.

Foto