Foto de l'Alcaldessa

Innovació, creativitat i lluita contra el canvi climàtic: no us perdeu la nova programació del Pomepu Lab!

El primer trimestre de l'any estarà ben nodrit d'interessants propostes d'activitats i tallers al Pompeu Lab. Hem preparat aquest programa amb molta il.lusió i sense oblidar-nos que la situació actual ens obliga a mantenir les mesures de prevenció i protecció omprescindibles.

Aquest serà un trimestre ben familiar al Pompeu Lab! Tindrem activitats per a totes les edats, però amb especial atenció a les famílies. Continuem, per una banda, amb els tallers 'Fab lab', en aquesta ocassió dedicats a la branca de l'electrònica i iniciació a la robótica. Si la situació ho permet, tornen les exposicions presencials; per una banda us oferim 'Nos', en homenatge als i les 'labbers' i a la filosofia del Pompeu Lab de foment de la innovació, la investigació i la creativitat a la nostra ciutat. Per l'altra, us destaquem la mostra del colomenc Carlos Del Hoyo.

La nostra lluita i compromís com a municipi contra el canvi climàtic també hi estarà present, amb l'activitat 'Tingues el Planeta al cap', un recorrregut immersiu de conscienciació mediambiental que no us podeu perdre! Gaudiu força de totes les magnífiques propostes que us hem preparat i us animo a fer-vos labbers!

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet