Foto

Seguim lluitant contra la bretxa digital amb la innovació social com a bandera

El Centre Pompeu Lab presenta una nova programació fidel al seu objectiu d’apoderar els colomencs i colomenques en els instruments que ens ofereix l’era digital. Amb especial atenció a les persones vulnerables, tornem a programar activitats per a la gent gran com ara les tutories informàtiques amb sessions personalitzades o el nou cicle de “Redes Sociales para puretas”. També tindrem cura de l’acompanyament de la ciutadania en tot el que es refereix a l’administració electrònica amb la sèrie de formacions “L’Ajuntament al teu abast”.
La tecnologia fab lab continua representada amb una oferta de tallers per a totes les edats que contemplaran els principis de la robòtica, circuits electrònics i entorn 3D.
I, finalment, continuarem treballant i co-creant amb vosaltres des de les tècniques d’innovació social.
Els processos d’immersió, el recurs a les TICs i la gamificació estaran presents en la nostra oferta de tardor, on tindrem novetats en representació hologràfica a la III Mostra de Cinema de Terror, fusió de gastronomia i cinema amb els nostres “Sopars de cine” que aquest trimestre viatgen a Itàlia, i moltes altres tècniques que us sorprendran i us procuraran, com es diu en el món gammer, experiències memorables.