Octubre

Foto

Fab Lab i ioga per papis i mamis de nadons a 3 anys - Robòtica de bombolles i Baby ioga

Dissabte, 8 d’octubre a les 11h

En aquesta doble activitat, mentre papi o mami participen en una classe de ioga professional amb el seu petit o petita, l’altra par de la parella podrà assistir al taller de robòtica per confeccionar un robot llança bombolles que farà les delícies del bany del vostre fill o filla. Si ets monoparental, cap problema, pots escolli o ioga o fab lab. Inscriu-te! Places limitades.

Taller d’apoderament informàtic - L'Ajuntament al teu abast

Dimecres, 19 d’octubre a les 17.30h

Vols aprendre a demanar una cita prèvia? Vols saber com obtenir un certificat d’empadronament sense moure’t de casa? T’agradaria introduir una queixa o un suggeriment sobre algun tema que et preocupa? Amb aquest petit taller t’ensenyarem com accedir a tots aquests tràmits electrònics des del teu mòbil o el teu ordinador.

Aquesta activitat compta amb servei de guarderia amb jocs per als infants.

Imatge

3a Mostra de cinema de terror

Del 20 al 23 d’octubre

Diu la llegenda que la nit de tots els Sants passen coses molt molt estranyes. I quina preparació millor per començar a tremolar que assistir a les activitats de la nostra Mostra on trobaràs molt més que cinema. Estigueu pendents a la publicació del programa específic d’aquesta edició que us glaçarà la sang i que inclourà una conferència sobre parapsicologia professional, una Fira de l’Esoterisme i un conta-contes fantasma amb tècniques hologràfiques. També organitzarem un sopar temàtic a la “Posada de les Catacumbes”.