Novembre

Imatge

Exposició "El mur del PAM"

Dilluns, 7 de novembre a les 18.30h (inauguració)

El Centre Pompeu Lab és la seu de la participació ciutadana a la nostra ciutat. Per això, tenim la satisfacció de ser els primers a allotjar l’exposició itinerant “El mur del PAM” en què es recullen i s’expliquen, de manera molt visual, les propostes ciutadanes realitzades en el marc del passat Fòrum del Pla d’Acció Municipal celebrat el maig. Si vas fer una
d’aquestes propostes o, simplement, t’interessa el futur immediat de Santa Coloma, no et perdis aquesta expo.

Imatge

Sopars de cine: Bella Itàlia

Divendres, 11 de novembre a les 19h

“Sopars de cine” viatja a Itàlia per oferir-vos una experiència al voltant de la llegendària Roma i de la cultura italiana en general. Com a colofó projectarem la pel·lícula de 2021 “Tre piani” (Tres pisos) de l’emblemàtic Nanni Moretti, director d’altres joies del cinema italiá com “Caro diario” i “Habemus papam”. En aquest film premiat a Cannes, Moretti relata la vida i les inquietuds de tres famílies diferents que viuen en un mateix edifici d’un barri romà de classe mitjana.
* La pel·lícula anunciada pot veure’s substituïda per un altre títol per causes alienes a la voluntat del centre.

Imatge

Fab Lab - Peta-ho en 3D al teu mòbil

Dissabte, 19 de novembre a les 11h

Taller adreçat a joves de 10 a 15 anys per construir unes ulleres en 3D adaptables al mòbil. Dissenya el suport per al teu dispositiu i gaudeix del programari lliure de jocs i sites que et farem experimentar.

Foto

Thinkig Lab de Memòria Històrica - En el Café de Chinitas

Divendres, 25 de novembre a partir de les 18h

En un marc únic d’immersió, tot recreant el famós Café de Chinitas i amb el món de García Lorca com a transfons, parlarem de la repressió específica que ha patit el poble gitano al llarg de la nostra història i gaudirem del flamenc del “Cancionero Gitano” en un exercici de música per al record i contra el racisme que tant invoquen els feixismes.