Març

 

 

Imatge del programa

Fab Lab. El robot quadrupet

Dissabte, 5 de març 11h

Convidem els nens i nenes d'entre 6 i 10 anys a aquest taller d'introducció a l'electrònica bàsica per a la realització d'un robot de quatre potes que es mou lliurement i que no necessita programació informàtica. imprescindible inscripció prèvia. Places limitades.

Imatge del programa

I per als pares i mares... Thinking Lab. El poder psicològic de la caricatura

Dissabte, 5 de març a les 11h

Vols veure't com et veuria un caricaturiste? Doncs dit i fet. Mentre els vostres fills i filles gaudeixen del taller d'electrònica al making lab, vosaltres podeu participar en aquesta activitat de la que sortireu ben però que ben 'retratats'. A més, coneixereu la innovadora tècnica de la caricatura digital. Places de preferència per als pares i mares dels assistents al taller de robòtica. Una caricatura per persona. Imprescindible inscripció prèvia.

Imatge del programa

Tarda temàtica: México lindo

Divendres, 11 de març 18.30h

Després de la nit africana i la vetllada marroquina, el Pompeu Lab continua amb les seves tardes temàtiques arreu el món i et transport a un dels països més emblemàtics d'Amèrica. Resol amb nosaltres l'enigma de les piràmides asteques, gaudeix de l'univers de Frida Khalo, escolta les llegendes de la CAtrina i degusta les especialitat de la nostra cantina d l'Hacienda del Charro Isma. I, és clar, també tenim mariatxis.

Imatge del programa

Experiència immersiva high tech vision. Tingues el planeta al cap

Dissabte, 26 de mar. Torns des de les 10h

Com afecta la nostra vida quotidiana sobre el nostre entorn? Som conscients de les conseqüències dels petits actes que cada dia fem mecànicament snese pensar en el Planeta? Amb aquesta experiència convidem les famílies a un recorregut adaptat a totes les edats on superarem diverses proves que ens faran millors habitats de la nostra Terra. I, a més, viuràs una experiència immersiva en pantalla ED gegant.
Apunteu-vos-hi en família!