Gener

imagen del programa

Club Sènior. Tornen les tutories informàtiques

Dilluns i dimecres tarde

Els dilluns i els dimecres el centre torna a fer sessions d'apoderament en les noves tecnologies de la comunicació per a la gent gran. Grups de tres persones com a màxim amb un tutor/a per atendre les vostres necessitats i formar-vos en els rudiments bàsics de la informàtica.

Imatge d'una ràdio antiga

Fab lab: Munta la teva ràdio vintage

Divendres, 28 de gener a les 18h

A través d'aquest taller, destinat a les persones adultes (+16), podràs muntar la teva pròpia ràdio vintage manipulant els components electrònics i dissenyant la carcasa de fusta per modelar-la amb la retalladora làser.

Club Sènior Ajornada la visita al Parc Científic de Barcelona

Donada la situació Covid, la visita guiada a les instalacions del PCB queda de nou ajornada per part de l'empresa organitzadora. Les persones ja insrites no perdran la plaça i seran informades de la nova data quan l'excursió sigui possible.

Imatge del programa

Fab Lab: Exposició vivent i gamificació amb tècnica QR Expo Gimcana 'Nos'

Dissabte, 29 de gener. Torns des de les 16.30h

El Centre Pompeu Lab ha renovat alguns dels seus espais, inspirats, com sempre, en gran homes i dones de la nostra història que han orientat a la humanitat a través de la innovació, la investigació, la creativitat i la igualtat. Aquesta és la filosofia que comparteix el nostre centre i els seus labbers. Ara bé, voleu conèixer en persona la Hipàtia d'Alexandria o la Jane Goodall? Teniu alguna pregunta que fer al Thomas Edison? Sabeu qui és en Hayao Miyazaki? Veniu a conèixer-los i a superar en família els reptes que us posaran.