Febrer


imatge del programa

El cinema al servei del franquisme

Divendres, 4 de febrer 18.30h

El nostre laboratori d'idees col.labora novament amb el programa de Memòria Històrica per oferir una activitat per a la reflexió col.lectiva. Com és habitual, utilitzarem tècniques immersives. Comptarem, a més, amb la participació d'un ponent d'excepció, en Magí Crusells, doctor en Història Contemporània per la Universitat de Barcelona i investigador especialitzat en Hisòria del Cinema. Submergeix-te amb nosaltres en els temps del NODO. No és necessària inscripció.

Imatge de l'exposició

Exposició: Carlos Del Hoyo, Collage mix-media

Divendres, 11 de febrer 18.30h (recepció i inauguració)

El Pompeu Lab exposarà durant tot el mes de febrer l'obra més recent de l'artista plàstic colomenc, Carlos Del Hoyo. A través de la pintura, el paper i diferents textures, Del Hoyo aconsegueix crear sorprenents i evocadors 'collages mix-media'. No és necessària inscripció.

Cartell del film

Fusió cinema, gamificació i gastronomia Sopars de cine: 'Sobre ruedas' (cicle cuina i cinema francès)

Divendres, 18 de febrer 19h

Reprenem els nostres 'Sopars de cine' aquest cop amb la projecció de la cinta de Franck Dubosc, 'Sobre ruedas', una divertida comèdia d'empolics a seguir en família a partir de 7 anys. Pot canviar la programació en funció de la llicència. Imprescindible inscripció prèvia. Places limitades.

imatge del programa

Fab Lab: Robots de Sumo

Dissabte, 19 de febrer 11h

Taller dirigit a nois i noies entre 10 i 15 anyus per a la construcció de robots motoritzats amb rodes, programats per jugar a aquest esport ancestral japonès.Imprescindible insripció prèvia. Places limitades.