Foto de l'Alcaldessa

Reprenem les activitats presencials al Pompeu Lab amb molta il·lusió!

Al maig d’enguany va fer tres anys que vam obrir les portes del Pompeu Lab, un equipament dedicat a la innovació, la participació i al foment de la creativitat dels colomencs i les colomenques. Des de llavors, trimestre darrere trimestre, hem organitzat una àmplia i interessant programació dedicada a les noves tecnologies i perquè gaudiu d’experiències d’oci en família inoblidables.

Malgrat la pandèmia, el Pompeu Lab ha continuat al peu del canó oferint als i les ‘labbers’ un programa d’activitats en format digital per a tots els públics, des dels concursos Kahoot, passant pels tallers ‘fab lab’ dedicats a les noves tecnologies, sense oblidar-nos del nostre ‘Club Sènior’, per a majors de seixanta-cinc anys, que han pogut seguir els envelats des de casa.

Després de l’experiència-pilot del juny d’enguany, amb l’activitat semipresencial ‘Space Lab’, dedicada al món 3D, podem dir amb il·lusió que ja estem en condicions de recuperar l’activitat presencial al 100%. De fet, per als mesos d’octubre, novembre i desembre hem previst propostes innovadores que volem feu vostres, entre les quals destaquem, la II Mostra de Cinema de Terror, precedida de l’èxit de participació de la primera; reprenem presencialment el ‘Club Sènior’ amb un taller dedicat als telèfons
intel·ligents -smartphones- també farem un homenatge especial i multidisciplinari al cantautor Joan Manel Serrat i una gran festa de pirates!

Tornem a retrobar-nos al Pompeu Lab! Emplenem els equipaments de vida!

 

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet