Reprenem l'activitat!

Tornem a la presencialitat amb nous fab labs, el concurs “Parole Parole” per al Club Sènior, la II Mostra de Cinema de Terror, l’espectacle Café Serrat i moltes més animacions i sorpreses!

programa portada tardor
Clica sobre la imatge per veure el pdf del programa de tardor

Totes les activitats del Centre són de caràcter gratuït però és imprescindible inscriure’s a: pompeulab@gramenet.cat o al formulari web: www.gramenet.cat/pompeulab En cas de no acudir a una activitat per la qual s’ha formalitat la inscripció sense haver donat justificació, el centre es reserva el dret de passar l’usuari o usuària a llista d’espera en el cas d’inscripció a altres activitats futures. Les activitats presencials es realitzaran sota les mesures sanitàries dictaminades pels diferents decrets vigents. Els aforaments seran limitats al que disposi la normativa. Els i les participants es comprometen a respectar les mesures de seguretat indicades pel personal del centre i a utilitzar en tot moment la mascareta FFP2 que els serà subministrada.

Resultats del sorteig de “Pirates del Besòs”

  • Tercer premi: 30 euros en tecnologia per al número 1.298.
  • Segon premi: entrades per a l’Escape Room per al número 416.
  • Primer premi: entrades Port Aventura per al número 1.283.

Els premis caduquen als 3 mesos. Els guanyadors/es poden adreçar un correu electrònic a pompeulab@gramenet.cat i els posarem en contacte amb el patrocinador per fer efectius els premis.
Donem les gràcies als nostres patrocinadors i als i les pirates participants.