Foto d'una exposició
Artistes consolidats/des i gent de Santa Coloma amb molt d’art

Les exposicions

El Pompeu Lab compta amb un petit espai per exposicions on s’acullen mostres d’art, fotografia, expos temàtiques, etc. amb dos objectius fonamentals:

• En col·laboració amb la Regidoria i la Direcció de Cultura, oferir una nova finestra als i les artistes colomencs consolidats que vulguin compartir el seu talent amb els usuaris i les usuàries del nostre Centre.

• A través de la sèrie “Gent de Santa Coloma”, donar a conèixer aquells i aquelles artistes anònims que, encara que no es dediquin a l’art de manera professional, són persones significatives de la ciutat i tenen molt a dir a través de la seva obra amateur

*Totes les exposicions estan precedides d’un petit acte d’inauguració oficial en presència dels o les artistes. El Pompeu Lab posa a disposició dels mateixos la possibilitat d’imprimir un petit fulletó per donar a conèixer la seva obra entre la ciutadania de Santa Coloma. Més informació trucant al mateix centre Pompeu Lab o a l’Àrea de Cultura de

l’Ajuntament Tel. 93 462 40 00 (ext. 4034).


LIGHTANGEL UNA ULLADA AL CANÇÓ DE CIUTAT

Si no veu poder venir al Festival “Cançó de Ciutat”, el Pompeu Lab us ofereix un tastet de les millor imatges de la gala a través de la mirada de Lightangel, duo de fotògrafs format per Pedro Justicia i la Nieves Carrasco,  fotògrafs colomenc i president i membre respectivament d’ACAF, associació que ja vam tenir el plaer d’acollir al nostre espai expositiu. A més, amb la col·laboració del Canal 150, podreu gaudir de la projecció del vídeo del Festival.

Inauguració: Divendres 26 d’abril, a partir de les 18.30h


GENIES EN HERBE

Amb aquesta expressió francesa es coneix els i les aprenents d’artistes que destaquen ja des de ben joves pel seu talent. Donat que a Santa Coloma en tenim alguns i algunes i de totes les disciplines de l’art, el Pompeu Lab vol donar-los l’oportunitat d’exposar i compartir les seves obres amb la ciutat on estudien. Vine a veure aquesta expo que et sorprendrà.

Inauguració: Divendres 10 de maig a partir de les 18.30h