WINDOWS ME VUELVE LOCOO/AAA

DIMARTS, 30 D’ABRIL (de 18 a 20h)

Cada cop que aprenem la nova versió de Windows...plop!...en sorgeix una de nova. Si tu també et tornes boig o boja intentant esbrinar on es troba aquella eina o com es feia aquella operació que amb la nova versió no et surt, aquesta sessió formativa i de preguntes i respostes està feta a la teva mida. Apunta’t i el professor Francisco Palma resoldrà tots els teus dubtes.

Imprescindible inscripció.

Foto de formació

QUI HA DIT QUE INSTAGRAM ÉS NOMÉS PEL JOVENT?

DIMARTS, 7 DE MAIG (de 18 a 20h)

Foto d'Instagram

La xarxa social Instagram ens permet compartir un munt d’imatges i informacions gràfiques amb els nostres amics/gues, família i amb el món en general. Si vols aprendre els fonaments bàsics per convertir-te en instagramer, apunta’t a aquesta formació del Lab.

Imprescindible inscripció.


EL MEU ÀLBUM VIRTUAL

DIMARTS, 4 DE JUNY (DE 18 A 20H)

Amb els mòbils i les noves càmeres digitals produïm una gran quantitat de fotografies que, si no imprimim en paper, podem guardar de diverses maneres: discs durs i nous dispositius d’emmagatzematge, núvols d’internet, aplicacions amb murs per dipòsit i visualització, etc. Ara que ve l’estiu, si vols saber la millor manera de guardar les teves fotos de forma segura apunta’t a aquesta formació.

 

Imprescindible inscripció.

 

Imatge d'un àlbum

HELP DESK “COLGADO DE UN BYTE”

Sessions obertes a tota la ciutadania destinades a resoldre dubtes, petites avaries o problemes relacionats amb la informàtica, els mòbils o les tablets a nivell d’usuari.

Les sessions per aquest trimestre són:

  • Dilluns, 8 d’abril (de 18.30 a 20.30h)
  • Dilluns, 6 de maig (de 18.30 a 20.30h)
  • Dilluns, 3 de juny (de 18.30 a 20.30h)

Es recomana demanar cita prèvia.


TUTORIES D’INFORMÀTICA PER A GENT GRAN

Horaris a convenir amb el professor (català i castellà) Activitat gratuïta però amb places limitades. Per a més informació, adreceu-vos al mateix Centre Pompeu Lab en horari de tardes.

*Formación casi individualizada para gente mayor destinada a conocer el funcionamiento básico de los ordenadores, programas del entorno Windows e internet.