TALLER DE MUSICOTERÀPIA

El Thinking Lab us convida a entrar en l’estudi de l’educació emocional i sistèmica del cos i la ment a través d’aquest taller impartit perla Cristina Duran Moving Coaching), llicenciada en Art-Musicologia, Grau superior de Música en Llenguatge Musical i Màster en Pedagogia Sistèmica.

Aquest taller pràctic està enfocat al creixement personal i també a les persones que treballen tenint cura dels altres: docents, àmbit de la salut, educadors socials, etc.

Foto de Musicoteràpia

FORMACIÓ EN ESCAPARATISME

TOTS ELS DILLUNS DE MAIG (En horari de tancament de comerços)

El col·laboració amb el Servei de Comerç, el Pompeu Lab acollirà una formació específica en escaparatisme i visual merchandising adreçada als i les comerciants locals, amb la finalitat d’ajudar-los a dinamitzar els seus negocis i augmentar la seva atractivitat. La formació serà impartida per l’expert en interiorisme José López Trapero de VISUALART. Les persones particulars (no comerciants) interessades en el taller, demaneu disponibilitat a pompeulab@gramenet.cat

Foto d'Escaparatisme

SANTAKO TAPA

DILLUNS 13 i DILLUNS 20 de MAIG (a partir de les 16h)

Aprofitant l’avinentesa del “deGusta Santa Coloma”, el Pompeu Lab recupera el Manual Thinking “Santako Tapa”.

Quan es va elaborar el Pla d’Acció Municipal, algunes de les peticions ciutadanes demanaven crear una tapa gastronòmica típica de Santa Coloma. Per donar resposta a aquest requeriment, convocarem els i les professionals de la restauració i els aficionats i aficionades a la cuina i treballarem plegats per cocrear la Santako tapa.

Imprescindible inscripció

*Cocreación de la tapa de Santa Coloma con ciudadanos/as y profesionales de la restauración.

 

Foto d'una tapa