Fotos dels tallers

El Pompeu Lab torna a oferir a l’àmbit educatiu  la possibilitat de realitzar tallers gratuïts per familiaritzar els nens i nenes de primària i els i les joves de l’ESO en les tecnologies fab lab i la impressió en 3D.

Tallers per a nens i nenes de primària:
VISITA EL LAB: Sessió d’una hora on es fa una petita introducció al món dels makers i s’explica el funcionament de la impressió en 3D i làser, així com les potencialitats de l’aplicació de la tecnologia fab lab.
CONSTRUEIX EL TEU COTXE SOLAR EN 3D: Activitat per als nens i nenes de 5è i 6è de primària consistent a fabricar i muntar un petit cotxe que funciona amb energia solar.
Taller bàsic de muntatge: 1 sessió de 2h.
Taller complert: disseny, producció i muntatge (entre 3 i 4 sessions de 2h).
Tallers per als nois i noies de secundària:
TOCA FAB: Tallers de contacte amb la tecnologia maker composats d’una sola sessió de 2h amb tres variants:

  • Taller en retalladora làser: on els i les joves podran produir el seu propi clauer personalitzat.
  • Taller en impressió 3D: a través del qual els i les participants podran modelar un personatge en 3D per decorar la seva cambra.
  • Taller de serigrafia: consistent en dissenyar i imprimir la seva pròpia samarreta.

SMART FOCUS: Taller de mínim 4 sessions de 2 h (poden ser intensius durant els períodes de vacances o bé durant 4-5 tardes) mitjançant el qual els nois i noies podran aprendre a construir una làmpada intel•ligent en 3D i amb comandament a distància per a la seva habitació.

Les activitats seran principalment en programació de tardes.Les escoles, instituts o AMPAs interessades en algun dels tallers proposats podran obtenir més informació a través de la Direcció d’Educació de l’Ajuntament / Espai Fils (tel. 93 462 40 00) o al mateix Centre Pompeu Lab (tel. 93 499 82 91, tardes).


Foto d'un punt de llibre

TALLER PER A ADULTS/ES I FAMÍLIES

DIMECRES, 10 D’ABRIL (de 18 a 20h)

QUIN PUNTASSO!!! 

El Making Lab farà el seu propi taller fab lab de Sant Jordi per majors de 16 anys. En aquesta ocasió convidem a adults/es i famílies a dissenyar i retallar mitjançant la tècnica làser un punt de llibre totalment personalitzat. Si vols presumir de crear una peça única apunta't, t’esperem en qualsevol dels dos torns que farem.

Imprescindible inscripció. Màxim 10 participants.


DIMECRES, 24 D’ABRIL (de 18 a 20h)

ULLERES NOCTURNES

Taller infantil on ens muntarem unes súper-ulleres amb llums incorporades per poder llegir a la nit tranquil·lament al nostre llit, tots els llibres que ens han regalat per Sant Jordi. 

Imprescindible inscripció. Màxim 10 participants.

*Espai dinamitzat per Maker Coop

Foto d'ulleres

DILLUNS, 13 DE MAIG (de 18 a 20h)

BON VENT MOLINET!

Taller infantil per construir un molí de vent que, gràcies a l’energia eòlica, engegarà un led.

Imprescindible inscripció. Màxim 10 participants.

Foto d'un molí