Fotos dels tallers

El Pompeu Lab torna a oferir a l’àmbit educatiu  la possibilitat de realitzar tallers gratuïts per familiaritzar els nens i nenes de primària i els i les joves de l’ESO en les tecnologies fab lab i la impressió en 3D.

Tallers per a nens i nenes de primària:
VISITA EL LAB: Sessió d’una hora on es fa una petita introducció al món dels makers i s’explica el funcionament de la impressió en 3D i làser, així com les potencialitats de l’aplicació de la tecnologia fab lab.
CONSTRUEIX EL TEU COTXE SOLAR EN 3D: Activitat per als nens i nenes de 5è i 6è de primària consistent a fabricar i muntar un petit cotxe que funciona amb energia solar.
Taller bàsic de muntatge: 1 sessió de 2h.
Taller complert: disseny, producció i muntatge (entre 3 i 4 sessions de 2h).
Tallers per als nois i noies de secundària:
TOCA FAB: Tallers de contacte amb la tecnologia maker composats d’una sola sessió de 2h amb tres variants:

  • Taller en retalladora làser: on els i les joves podran produir el seu propi clauer personalitzat.
  • Taller en impressió 3D: a través del qual els i les participants podran modelar un personatge en 3D per decorar la seva cambra.
  • Taller de serigrafia: consistent en dissenyar i imprimir la seva pròpia samarreta.

SMART FOCUS: Taller de mínim 4 sessions de 2 h (poden ser intensius durant els períodes de vacances o bé durant 4-5 tardes) mitjançant el qual els nois i noies podran aprendre a construir una làmpada intel•ligent en 3D i amb comandament a distància per a la seva habitació.

Les activitats seran principalment en programació de tardes.Les escoles, instituts o AMPAs interessades en algun dels tallers proposats podran obtenir més informació a través de la Direcció d’Educació de l’Ajuntament / Espai Fils (tel. 93 462 40 00) o al mateix Centre Pompeu Lab (tel. 93 499 82 91, tardes).