Santa Coloma solidària, també al Nadal 2020

L’Ajuntament, amb la col·laboració de la Creu Roja del Barcelonès Nord, i altres entitats, impulsa un any més la campanya de recollida de joguines: “Santa Coloma solidària, també al Nadal”.

És una iniciativa adreçada a tota la ciutadania, amb l’objectiu de donar suport a les  famílies i infants amb menys recursos de la ciutat durant les festes de Nadal, unes dates especialment sensibles per les despeses complementàries que impliquen.

La campanya d’enguany, té una importància especial a causa de la situació econòmica i social provocada per la pandèmia de la COVID-19. Aquest any molts més nens i nenes tindran dificultats per gaudir d’una joguina la nit de Reis, i per això més que mai, la solidaritat dels colomencs i colomenques ha de ser-hi present ja què els nostres infants i adolescents, amb les seves families, tenen el dret a gaudir d’unes vacances de Nadal amb tota la il·lusió que es mereixen.

Aquesta campanya es duu a terme des de fa anys i sempre ha estat un èxit de participació, gràcies al fort esperit solidari de la població colomenca. A l’any 2019,  585 nens i nenes en risc d’exclusió social de la ciutat van tenir joguines la nit de Reis gràcies a aquesta campanya.