Foto de Núria Parlon

Presentació

Com cada any, amb l'arribada del mes de desembre, la ciutat es prepara per rebre la Festa Major d'Hivern. La Diada de Santa Coloma, el dia 31, és l’eix vertebrador d’un esdeveniment ple de les millors tradicions.Gràcies a l'entrega i bona feina de les entitats de la nostra ciutat, podrem gaudir de moltes d’activitats que seran un bon punt de trobada per a tota la ciutat.

Els nens i les nenes seran els protagonistes de la gran part dels actes inclosos al programa que teniu a les mans. De nou, a la plaça de Pau Casals trobarem la gran carpa del Circ de Nadal, a la qual s'oferiran tallers i espectacles per a infants i adolescents fins als 14 anys.

També celebrarem l’esperada Festa de Cap d'Any, a la plaça de la Vila per rebre el 2019 amb les  millors energies col·lectives.

Amb les festes de Nadal torna la Campanya Solidària, duta a terme amb l'inestimable ajut de Creu Roja del Barcelonès Nord i que fa de Santa Coloma, un exemple de col·laboració i convivència.

Finalment, com a cloenda gaudirem d’un dels esdeveniments de ciutat amb més màgia: la cavalcada de reis que omplirà els nostres carrers de màgia i somriures.

Us convido a participar d'una programació per a tota la família en un ambient de concòrdia i solidaritat. Que totes i tots tingueu un bon nadal i una bona entrada l'any 2019, plena de bons desitjos, convivència i gaudi en companyia de les persones que us estimeu.

Núria Parlon Gil

Alcaldessa de Santa Coloma de Gramenet