Imagen

Esperem amb gran emoció el començament de la Festa Major d’Estiu de Santa Coloma de Gramenet, un esdeveniment que representa l’anhelat retrobament després del descans vacacional estiuenc. Un moment especial, sens dubte dels més esperats de l’any, amb motiu del qual tornarem a prendre els carrers, tot compartint abraçades i experiències, enfortint els llaços que ens uneixen.

Donarem el tret de sortida a la Festa Major amb un pregó que ben segur serà emotiu, a càrrec de l’equip de serenos i serenes de la ciutat. Un grup de dones i homes que ens brinda diàriament un servei necessari i valuós, que exemplifica la importància de preservar la convivència i l’esperit acollidor tan característics de la nostra ciutat.

La Festa, com sempre, s’enorgulleix de donar cabuda en la seva programació a molts grans noms, però també a multitud de talents colomencs. I és que sempre reservem un espai destacadíssim als artistes de Santa Coloma, en un reconeixement merescut a la creativitat que floreix a cadascun dels nostres racons.

Les activitats de l’àmbit de les tradicions populars, a càrrec del teixit associatiu, no hi faltaran perquè són el tribut a les arrels i la identitat cultural que compartim i estimem amb passió i reverència.

Les propostes familiars, el Corretapa, el festival Sintonitzza, les cites esportives, les exposicions i les fires d’atraccions i entitats són clàssics imprescindibles de la Festa més ineludible i estimada del calendari sociocultural colomenc. Sé que les gaudireu de valent!

Arriben uns dies durant els quals es respirarà un ambient acollidor, ple d’orgull de pertinença i de joia compartida. La participació massiva de la ciutadania és, ho sabem, l’ànima d’aquesta immensa celebració.

Des d’aquestes línies us convido a gaudir i participar d’una Festa que és de totes i de tots, des de l’alegria però també des del respecte i la solidaritat.
Visquem-la, llavors, amb orgull i emoció, sense oblidar mai que la nostra ciutat és un indret privilegiat, al qual la cultura, la tradició i l’afecte entre les persones s’alien per a formar una comunitat cohesionada i plural.