La teva foto de la Festa té premi

Logo d'Instagram

 

Un concurs fotogràfic obert a tothom. Immortalitzeu una imatge de la Festa Major d’Estiu 2019 i publiqueu-la a la xarxa Instagram amb el hashtag #festacoloma2019. Les tres millors imatges tenen premi! Només heu de fer una foto amb un dispositiu mòbil o tablet, d’algun moment especial dels dies 30 o 31 d’agost, 1 o 2 de setembre, en el marc de la Festa, i publicar-la a Instagram. Per a participar és imprescindible que sigui una foto d’alguns dels actes que ofereix el programa de Festa Major d’Estiu 2019.

Animeu-vos a participar!


Cartell del concurs

2on Concurs Festa Major Santa Coloma amb ACAF

Amb dues categories:

Tema:  Festa Major de Santa Coloma 2019

Tema: Fotoperiodisme, blanc i negre, memorial Eugene Smith

Requisits: Aquest és un concurs obert a tots els fotògrafs i aficionats. Les persones interessades poden presentar un màxim de tres obres per cada categoria, amb tècnica lliure, i que no s’hagin presentat en aquest concurs amb anterioritat, i enviar-les al correu electrònic acaf@gmail.com o per WeTransfer al mateix correu (cal indicar el títol de l’obra, nom i cognoms, telèfon, correu electrònic, entitat i número de soci FCF (si procedeix), adreça, codi postal i població).

Cadascuna de les dues categories serà premiada amb medalles de reconeixement per a les tres primeres posicions i amb diplomes de la 4a fins a la 10a posició.

Per ampliar informació consulteu a: www.acafsantacoloma.es

Termini d’admisió: enviament de fotografies de l’1 de setembre fins a les 24h del diumenge dia 15 de setembre de 2019.

Organitzat per: Associació Colomenca i d’Aficionats a la Fotografía ACAF amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet.