Arma de construcción masiva

21 de setembre a les 21 h

Foto de l'obra

Seguint el camí iniciat per Los bancos re galan sandwicheras y chorizos sobre els rastres del franquisme a l’actualitat en una generació jove, aquest cop han decidit abordar l’educació a Espanya avui en dia, en les seves múltiples facetes. L’educació a l’escola, l’educació familiar i el nostre entorn, l’educació del món de les imatges, de la música, dels mitjans, de les xarxes. 

Preu de l’entrada: 10 € www.ticketea.com 


El metge de Lampedusa

5 d’octubre a les 21 h

Foto de l'obra

El Metge de Lampedusa és en Pietro Bartolo, ell és l’únic metge que viu permanent a aquesta illa. L’espectacle parteix de Llàgrimes de sal, un llibre que narra la història d’aquest doctor a Lampedusa, que explica diverses histories i anècdotes que ha viscut durant els últims 26 anys a l’illa intentant salvar tots els emigrants que hi arriben. El doctor Bartolo no vol parlar de xifres, vol parlar de persones, persones reals, que ell ha conegut amb nom i cognom, i que probablement no oblidarà mai.

Preu de l’entrada: 18 € www.ticketea.com


Foto de l'artista

Martita de Graná al Sagarra Comedy

26 d’octubre a les 21 h

Martita de Graná, una de les influencers més mediàtiques i divertides actualment és “echá palante” i es llança als escenaris de les millors sales i teatres d’Espanya. És tan gran el seu èxit que el seu pare encara no s’ho creu; d’aquí el nom del seu show Mi padre flipa. 

 

Preu de l’entrada: 10 € www.ticketea.com